Meriți să fii surprins!

Atât în Europa, cât și în România, Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

Centre Logistice

"Colegii mei sunt deosebiţi pentru mine pentru că ei m-au ajutat să cresc."

— Şef Departament Recepţie Marfă

Centre Logistice

Sediul Central

"A investi în oamenii tăi, a-i dezvolta şi a încerca să îi faci să fie fericiţi reprezintă până la urmă succesul companiei."

— Director Resurse Umane

Studenţi şi Absolvenţi

student
"Primul pas spre o carieră de succes!"

— Lidl România

studenţi şi absolvenţi
 • Lidl face parte din Top 100 cei mai buni Angajatori!

  Mulțumim că apreciați preocuparea noastră continuă și investiția în resursele umane! În urma studiului realizat de institutul Trendence, European Graduate Barometer 2015, Lidl România face parte din top 100 Best Employers, atât în Europa, cât și în România. Pentru încrederea acordată și pentru că ne dorim să fim întotdeauna "Echipa de Succes", ne vom asigura și pe viitor că "omul" se află în centrul acțiunilor noastre.

 • Lidl, unul dintre cei mai iubiți angajatori din România

  Încrederea pe care o investim zi de zi în oameni este răsplătită! Conform cercetării realizate de Inspire Group și Mercury Research, Most Loved Employers – Cei mai iubiți angajatori, Lidl România se află în topul celor mai cunoscuți și doriți angajatori din țară. Pentru noi, oamenii sunt cea mai importantă resursă și vor rămâne în centrul preocupărilor și acțiunilor noastre și în viitor. Vă mulțumim!

  » Mai multe informații
 • Campionatul de Management

  Campionatul de Management

  Campionatul de Management LIDL este un program inovator de Management Trainee, de 12 luni, care îți oferă toate ingredientele pentru a da startul unei cariere de succes. Noi credem ca Managementul este un sport în care faci performanță zi de zi. Tocmai de aceea, pe tot parcursul acestui an petrecut la Lidl, te antrenăm să devii un lider și să treci peste toate probele pregătite.

  » Campionatul de Management