Alege intelept!

Redescoperă-ți încrederea!

Redescoperă-ți încrederea!

Cu toate că ridurile sunt un fenomen inevitabil, crema de zi şi de noapte Cien ajută pielea să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea, ca să te simți tânără. Crema anti-rid cu Q10 hidratează şi pătrunde rapid în piele pentru o protecție optimă împotriva agresiunilor externe. Datorită coenzimei Q10 şi acidului hialuronic, aceasta reduce apariția unor  noi riduri prin favorizarea sistemului regenerant al celulelor bazale ale pielii. Vitamina E  va proteja pielea împotriva îmbătrânirii premature şi îi va reda strălucirea şi fermitatea.

Cien, crema anti-rid Nr. 1
Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă din categoria cremelor hidratante şi cremelor antirid care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid.  În urma ambelor analize, Cien a ieşit cu un punctaj superior, reuşind astfel să iasă pe primul loc în topul cremelor supuse acestei testări.

Consumatoarele mulțumite nu au întârziat să se pronunțe nici în Franța. În 2015, crema Cien antirid cu Q10 a primit recunoașterea “Les Victoires de la Beauté”. Cremele au fost testate și aprobate de către un juriu format exclusiv din consumatoare. Acestea au inclus crema în rutina lor zilnică și fără să știe despre ce brand era vorba s-au declarat mulțumite de calitatea sa.

Te invităm şi pe tine sa încerci cremele Cien, să te convingi singură de eficiența lor.