Alege intelept!

Lidl România — Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Lidl România a fost onorat cu titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, statut acordat pe o perioadă de trei ani.

Astfel, după o perioadă de un an în care compania a pus la dispoziția Casei Regale a României pentru testare produse din gama comercializată în magazinele din țară, Lidl România a primit distincția de Furnizor Oficial al Casei Regale a României în cadrul unei ceremonii organizate pe 14 decembrie la Palatul Elisabeta. Acest titlu vine ca un semn de recunoaștere și de apreciere a calității deosebite a produselor Lidl.

Colaborarea dintre Lidl România și Casa Regală a României a început din anul 2014, atunci când Lidl a asigurat produsele necesare pentru cadourile familiilor nevoiașe din comuna Săvârșin, județul Arad. Astfel, un total de 300 de pachete, conținând atât produse alimentare cât și de îngrijire personală, au fost înmânate persoanelor defavorizate din comună de însuși Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Pentru Lidl implicarea in comunitate a devenit o tradiție asumată cu maxima responsabilitate, astfel ca vom fi si in acest an partenerul Casei Regale in demersul de a le oferi familiilor din Săvarșin un Crăciun mai frumos.

Statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României ne onorează și ne motivează să fim în fiecare zi mai buni pentru clienții noștri.