Alege intelept!

Cel mai verde magazin din portofoliu

Inaugurăm cel mai verde magazin din portofoliu, primul din zona aviației

Continuăm investițiile în România și deschidem, pe data de 24 noiembrie, magazinul cu numărul 25 din București, sub un nou concept de filială. Filiala va fi situată pe strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu, nr. 58B, București.

Primul magazin Lidl din zona Aviației este construit conform celor mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică, în colaborare cu Skanska România. În cadrul procesului de execuție au fost folosite soluții și tehnologii moderne, iar măsurarea performanțelor proiectului se va face conform sistemul britanic de evaluare a clădirilor sustenabile BREEAM.
În procesul de construcție a magazinului s-au folosit atât materiale reciclabile, cât și reciclate, precum betonul concasat, provenit din demolări. În plus, acoperișul este prevăzut cu panouri fotovoltaice, care au capacitatea de a produce până la 100% din energia necesară  funcționării unității. Tot în vederea economisirii energiei, magazinul este dotat cu iluminatoare ce permit pătrunderea luminii naturale, precum și cu un sistem de iluminat cu LED,  prevăzut cu senzor de prezență.

Unitatea este echipată cu 5 stații de încărcare pentru automobile electrice, dintre care una este pentru încărcare rapidă, precum și cu o parcare acoperită pentru biciclete.

Din dorința de a le oferi angajaților un mediu de lucru optim, în noul magazin există o zonă de relaxare, cu lumină preponderent naturală, cât și vestiare cu dușuri.

Odată cu deschiderea unității din strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu vor fi create peste 30 de noi locuri de muncă. În plus, noul magazin oferă clienților săi o suprafață de vânzare de aproximativ 1.400 m˛ și aproximativ 120 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi va așteapta pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării clienții se vor putea bucura de reduceri atât la produsele alimentare, cât și la cele nealimentare.