Alege intelept!
Continutul principal
Letswow

MODĂ PENTRU TOATĂ LUMEA

#LETSWOW este un statement care vizează fiecare femeie din lume. Datorită colaborării fashion dintre Heidi Klum și Lidl, moda stylish devine accesibilă tuturor. Descoperă colecția „Heidi & the City“ și exprimă-te într-un mod WOW.

Din 18.09.2017 doar la Lidl Fashion Week

#LETSWOW FILMUL


Fiecare zi e WOW cu Heidi. Împreună cu renumitul fotograf Rankin în scaunul regizorului, magazinele Lidl se transformă într-un Fashion Show.
Acțiune!
 

#LETSWOW NEW YORK

#LETSWOW  în premieră mondială! La prima prezentare a colecției Lidl semnate de Heidi Klum am ales o scenă care să se ridice la înălțimea așteptărilor
și astfel am ajuns pe catwalk-urile de la New York Fashion Week.
Designerul nostru șef, Heidi Klum, a luat, desigur, parte la eveniment. Urmărește acum highlight-urile evenimentului!

ESMARA BY HEIDI KLUM

ESMARA BY HEIDI KLUM

Heidi & the City: prima colecție Heidi este un tribut adus orașului New York și tuturor femeilor încrezătoare de acolo. În fiecare zi, ele își combină garderoba basic cu piese de îmbrăcăminte îndrăznețe care le scot în evidență. Animal print-ul și culorile puternice dau mai multă viață zilelor obișnuite din jungla urbană. Ia exemplul lui Heidi și lasă-te inspirată de energia din the Big Apple. Pentru că #LETSWOW aduce spiritul New York-ului pretutindeni.
 

Găsește-ți outfit-ul împotriva stresului cotidian! Tinute, la fel de spontane ca tine și prietenii tăi. Codul vestimentar business il alegi doar tu Iubește în stilul tăi!

STYLE GUIDE

Pentru fiecare ocazie există o ținută potrivită! Style Guide-ul Esmara by Heidi Klum îți oferă sfaturi de modă foarte personale și inspirația necesară pentru a aduce mai mult WOW în viața ta. Găsește-ți inspirația și fii WOW!
Ai acum colecția "Heidi & the City".

     

#LETSWOW SOCIAL STREAM

Lasă-te inspirată încontinuu și descoperă modul în care renumiți bloggeri de fashion și Instagram Icons interpretează în propriul stil #LETSWOW. Stream-ul nostru de Social Media este sursa ta zilnică de update-uri pentru trend-urile #LETSWOW

DESIGNED BY HEIDI

În noul ei proiect de fashion, Heidi s-a inspirat din propriile preferințe vestimentare. Viziunea ei asupra modei?
Oricine ar trebui să se poată bucura de modă și să se simtă bine și atractiv.
Și să fie la fel de încântat de colecția ei precum însuși designerul.

BEHIND THE SCENES

În misiunea ei, Heidi nu este singură. #LETSWOW vine în forță și cu renumitul fotograf Rankin în scaunul regizorului.
Și pentru că #LETSWOW a fost creat pentru toată lumea, beneficiezi aici de acces VIP exclusiv în spatele scenei.

Newsletter

Urmăreşte-ne pe: