ATENŢIE: informare clienți privind retragere de mărfuri

The Family Butchers retrage preventiv următoarele produse
– nu există niciun pericol pentru sănătate:
 

Reinert Bärchen-Wurst
toate produsele existente cu termenul de valabilitate
până la data de 05.07.2021 inclusiv

Reinert Bärchen-Wurst

Declarația companiei:

Cerințele de calitate pentru toate produsele salamuri pentru copii din sortimentul Bärchen sunt extrem de stricte.
Noi verificăm în mod regulat toate etapele de lucru din producție. În cadrul controalelor noastre am constatat actualmente, că la câteva produse Bärchen s-a ajuns la deprecieri. Astfel, nu putem exclude faptul că, datorită unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe câteva produse cantități foarte mici de praf de metal.
Evident, am dispus imediat verificarea de către experți independenți, care ne-au confirmat că nu există niciun pericol pentru sănătate.

 

Totuși, am decis din responsabilitate socială corporativă, să retragem preventiv produsele în cauză din comerț și să dăm consumatorilor posibilitatea unui schimb. Regretăm incidentul și ne cerem scuze la toți clienții pentru neplăcerile create. Sperăm că dumneavoastră rămâneți în continuare fani fideli ai mărcii Bärchen și vă dorim multă plăcere cu Bärchen și prietenii săi.

Returnare produs

Clienții care au cumpărat produse cu data de valabilitate menționată, le pot returna în magazinele lor de cumpărături cu restituirea prețului de cumpărare chiar și fără prezentarea bonului de casă.

Contact pentru întrebări

Pentru întrebări putem fi contactați fără rețineri la kontakt@tfb.eu sau la 0800-20 100 22