Craciunul cu decoratiuni si jucarii

Din motive logistice, data de livrare pentru unele produse se poate schimba, așa că te rugăm să verifici săptămânal oferta de decorațiuni și jucării.

Te așteptăm din nou pe site și săptămâna viitoare!

Fără griji în așteptarea sărbătorilor!

În săptămânile ce urmează se pun la punct toate detaliile Crăciunului, dar acesta nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, ci de bucurie. Fie că e vorba de decorarea bradului sau de cadourile care vor fi așezate sub acesta, la Lidl găsești tot ce ai nevoie.
Pregătește-ți un Crăciun minunat.
Cu Lidl uiți de stresul cumpărăturilor și petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Cadouri potrivite pentru toți cei dragi

Decorațiunile te așteaptă la Lidl

Alege decorațiunile potrivite pentru fiecare colțișor al casei tale și invită lumina caldă la lumânărilor sau a beculețelor să-ți învăluie căminul. Distrează-te purtând haine colorate, cu modele vesele de iarnă și gândește-te la cadourile pe care le-ai putea face și, de ce nu, la modul în care le vei împacheta.

Jucarii potrivite pentru orice varsta

Jucăriile te așteaptă la Lidl

Alege jucării potrivite pentru vârsta micuților tăi și intră și tu în joc. Pe lângă mașinuțe și păpuși vei găsi și jocuri la care întreaga familie poate să participe, dar și idei de cadou pentru cei nerăbdători să descopere misterele lumii și să privească departe, până la stele.

Newsletter

Află toate noutățile din newsletter-ul Lidl!

Dacă nu vrei să ratezi ofertele din fiecare săptămână și căutați informații exclusive despre produsele noastre, rămâi mereu la curent abonându-te la newsletter!  Vei ști mereu care sunt ofertele actuale, promoțiile, concursurile, dar și ce alte surprize îți mai pregătim.