Pe locuri, fiți gata de FRESH HEADS®!

Din 17 ianuarie, in limita stocului disponibil!

Descoperă-i pe Fresh Heads

Cine îi cunoaște știe că locuiesc la fermă și că adoră fructele și legumele proaspete. Fiecare dintre Fresh Heads își ia energia într-un mod diferit: Kiki se dă în vânt după kiwi, iar Cipi e mereu în căutare de cartofi. Iar când intră în biluțele lor, prietenii Fresh sunt de neoprit!

Descoperă-i pe Fresh Heads

Colecționează cele 25 de personaje și hai la joacă cu forțe proaspete!

La fiecare 70 lei cheltuiți, primești pe loc una dintre cele 25 de biluțe Fresh Heads produse din sticlă reciclată. Le poți păstra în Săculețul pentru colecționare sau în Albumul-Labirint, numai bun pentru a ține biluțele în siguranță, dar și pentru a le scoate la joacă.

Nu uita să ceri figurina la casa de marcat!

Bucură-te de distracție fără limite

Bucură-te de distracție fără limite

Ghidează biluțele Fresh Heads prin labirint și trimite-le la țintă cu o precizie de invidiat. Sau descarcă aplicația Fresh Heads, adaugă biluțe la colecție scanând codul QR și descoperă o nouă lume digitală împreună cu prietenii tăi Fresh.

Fresh Heads ajung și pe smartphone

Fresh Heads ajung și pe smartphone

Biluțele Fresh Heads te însoțesc și în lumea virtuală. Descarcă-le pe fiecare pe telefonul tău mobil cu ajutorul codului QR și pornește într-o aventură Fresh alături de personajele colecționate. Te așteaptă tot felul de provocări și labirinturi complicate. Aplicația este disponibilă gratuit pe Apple App Store și Google Play.

Promoție valabilă în perioada 17 ianuarie - 13 februarie 2022. Produsele participante la promoție, atât cele oferite gratuit, cât și cele destinate vânzării (săculețul, albumul și ținta) sunt disponibile în limita stocului. Imaginile biluțelor sunt cu titlu de prezentare și pot fi ușor diferite de cele reale. Atenție! Conține piese mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Pericol de sufocare. Biluțele Fresh Heads pot fi folosite de copii doar sub supravegherea părinților. Nerecomandate copiilor cu vârsta sub 3 ani. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Vezi regulamentul campaniei aici.