Scopul determinării intereselor dvs. pentru produs și optimizarea ofertelor noastre online

Pentru a vă oferi avantajele calității de membru Lidl Plus, pentru a vă oferi cele mai bune oferte individuale posibile și pentru a efectua sondaje orientate către clienți, dorim să vă cunoaștem mai bine. În acest scop stabilim mai întâi ce produse, oferte speciale și servicii ar putea fi de interes și relevante pentru dvs. Folosind aceste informații, vă putem atrage atenția, de exemplu, în legătură cu reduceri speciale pentru produsele dvs. preferate, vă oferim prețuri speciale avantajoase și vă informăm despre oferte atractive ca parte a ofertelor speciale.

Din acest motiv, colectăm, prelucrăm și folosim o serie de detalii personale despre comportamentul dvs. de cumpărături, precum și alte comportamente descrise în sectiunea 1, inclusiv cu privire la orice rezervare făcută de dvs. în aplicația Lidl Plus.

Datele cu caracter personal colectate ar putea fi relevante pentru a ne oferi informații cu privire la interesul dvs. în legătură cu produsele noastre. Acestea includ toate informațiile enumerate în secțiunea 1.

Celelalte detalii enumerate mai sus ar putea oferi, de asemenea, informații semnificative despre potentialul dvs. interes în legătură cu produsele noastre. În acest scop, determinăm o posibilă relație între unul sau mai multe detalii personale și interesul dvs. față de produse. Pentru determinarea acestei relații folosim metode statistice matematice. Datele dvs. cu caracter personal sunt comparate cu datele de la alți clienți. Folosind această comparație, putem deduce ce produse și oferte speciale au fost de interes pentru clienții cu interese similare și care ar putea fi, de asemenea, de interes pentru dvs.

În baza informațiilor pe care le primim de la aplicațiile, paginile de internet sau serviciile digitale descrise mai sus, veți primi informații (dacă este posibil, personalizate) despre produse, promoții, concursuri, noi servicii și știri referitoare la ofertele magazinelor și sondaje. În plus, profilurile de utilizator personalizate prin atribuirea persoanei dvs. și/sau a adresei dvs. de e-mail vor fi utilizate pentru a adapta mai bine abordarea publicitară la interesele dvs. personale, în special sub formă de buletine informative, și pentru a îmbunătăți ofertele web. Acest profil de utilizare include, de asemenea, informații despre utilizarea de către dvs. a Lidl Plus.

Aceste operațiuni de prelucrare sunt realizate pe baza prevederilor legale care ne permit să prelucrăm date cu caracter personal în măsura în care este necesar pentru utilizarea unui serviciu sau executarea unui contract (Art. 6, alin. 1 b) RGPD) și în considerarea interesului nostru legitim de a adapta ofertele noastre cât mai mult posibil interesului dumnevoastră în produsele noastre (art. 6, alin. 1 f) RGPD).

Cu condiția să fi dat consimțământul în acest sens, informațiile pe care le-am citit de pe dispozitivul dvs. pot fi, de asemenea, incluse în acest profil. În aceste cazuri, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în temeiul art. 6, alin. 1 a) RGPD. Acest lucru se aplică prelucrării datelor descrise mai sus la „Servicii digitale”, „Analiza conduitei utilizatorului” și „Buletin informativ/notificări push/SMS”.

Pe lângă creșterea valorii informative a profilului, folosim aceste constatări și pentru a optimiza aplicația Lidl Plus și celelalte servicii online, cu condiția ca acest lucru să fie acoperit de consimțământul dumneavoastră. Baza legală a prelucrării datelor dumnevoastră în acest scop este, de asemenea, art. 6, alin. 1 a) RGPD.