Împreună construim viitorul mai bun pe care ni-l dorim, pentru fiecare dintre noi, pentru România, pentru planetă.

 

Credem că atunci când acționăm cu responsabilitate față de lumea în care trăim, fiecare faptă contează. De aceea, cu fiecare an, atingem noi obiective și desfășurăm noi acțiuni pentru a contribui în mod pozitiv la viața comunităților din care facem parte și pentru a diminua impactul pe care îl avem asupra planetei.

Considerăm că este în puterea fiecăruia dintre noi să contribuie la acel viitor pe care ni-l dorim, construit cu responsabilitate. Suntem bucuroși să-i avem alături pe colaboratorii noștri din ONG-uri, pe cei din rețeaua națională a Băncilor pentru Alimente, pe fiecare client care adoptă un stil de viață sustenabil și pe specialiștii care ne ajută să atingem obiectivele de sustenabilitate în businessul Lidl.

Pentru un viitor mai bun

Ultimii ani ne-au învățat că provocările pot fi depășite atunci când ne implicăm împreună, responsabil. Suntem încrezători că, faptă cu faptă, vom depăși provocările pe care le înfruntă societatea astăzi, pentru viitor.

Continuăm să vă informăm și să vă prezentăm măsurile concrete luate pentru crearea unui viitor mai bun, prin lansarea celui de-al cincilea Raport de sustenabilitate Lidl, aferent perioadei 1 martie 2021 – 28 februarie 2022.

*în anul financiar 2021