Certificări

TÜV SÜD

 

 

TÜV SÜD este o organizație independentă de certificare și testare. Certificarea voluntară marcată prin „Bauart geprüft” (Model testat) se emite pentru produse sau  componente și demonstrează că acestea au fost testate de către TÜV SÜD în conformitate cu cerințele tehnice esențiale de siguranță. Criteriile de certificare variază în funcție de produs, iar certificarea include și inspecția fabricii.

TÜV SÜD GS

 

 

Atunci când eticheta TÜV SÜD este însoțită de literele GS, aceasta indică faptul că electrocasnicele, uneltele sau jucăriile, pe ambalajul cărora se află, au fost testate din punctul de vedere al siguranței.  Însemnul GS confirmă că produsul nu implică niciun pericol pentru utilizator, atât timp cât este utilizat în conformitate cu instrucțiunile.

TÜV SÜD

 

 

Eticheta TÜV SÜD poate fi însoțită și de mențiunea „Sicherheit geprüft. Produktion überwacht” (Siguranță testată. Producție monitorizată) atunci când se află pe ambalajele electrocasnicelor, electronicelor, echipamentelor sportive și de relaxare, uneltelor și mobilierului. Prin aplicarea acestei etichete, TÜV SÜD confirmă faptul că produsele îndeplinesc standarde naționale și internaționale, iar procesul de certificare include inspecția fabricii.