Modă

Ți se întâmplă și ție să te uiți dimineața în dulapul cu haine și pur și simplu să nu știi ce să alegi? Sau vrei doar să îți împrospătezi garderoba și look-ul? Atunci e timpul pentru un outfit nou, așa că treci pe la Lidl și alege ceva pe placul tău!

Și pentru că micuții tăi cresc atât de repede, vino la Lidl și alege pentru ei hăinuțe din materiale de calitate, la un preț avantajos.

Esmara

Personalitatea contează
ESMARA® îți arată cu fiecare colecție că poți să ții pasul cu cele mai noi trenduri, că poți să te redescoperi constant în hainele pe care le alegi și să îți creezi propriul stil.

Ne concentrăm pe calitate
Este important să te simți confortabil, să porți haine din materiale care sunt plăcute la atingere, iar aceste haine trebuie să ți se potrivească la fix. Prețul avantajos și calitatea se numără printre prioritățile noastre și creează baza pentru cele mai noi trenduri care au menirea să te facă să te simți bine cu ceea ce porți.

Fii frumoasă în stilul tău
Evidențiază-ți stilul și alege să fii așa cum îți place: jucăușă, elegantă, sportivă. Combină culorile care ți se potrivesc, fie că e vorba de alb-negru sau de culori îndrăznețe, stilul tău depinde doar de tine.

Un brand de calitate la un preț avantajos.

 

Livergy

Stil - Fie că preferi stilul casual, sport sau mai degrabă pe cel casual spre șic, LIVERGY® îți oferă posibilitatea să alegi și să arăți bine întotdeauna.

Asortat - Moda LIVERGY® îți dă posibilitatea să creezi combinații care ți se potrivesc ajutându-te să construiești un look perfect.

Confort - Produsele LIVERGY® sunt pur și simplu confortabile. Materialele de calitate, plăcute la atingere, te fac să te simți bine în hainele tale.

Un brand de calitate la un preț avantajos.

Pepperts

PEPPERTS® – Exact look-ul tău

Pentru cei mai la modă copii și adolescenți - cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani.

Supercalitate.

Îmbrăcăminte casual și accesorii colorate.

Un stil cool pentru școală, petrecere și sport.

Hainele copiilor trebuie să fie de calitate, dar cei mici cresc repede și hainele lor se murdăresc atât de ușor când ies la joacă, așa că un preț avantajos este foarte important.

Brandul Pepperts oferă calitate la un preț avantajos și diversitate: vei găsi haine rezistente pentru fiecare anotimp.

Un brand de calitate la un preț avantajos.

 

Esmara

Descoperă minunata lume LUPILU®

Indiferent dacă traversează băltoace nesfârșite, dacă încearcă să construiască un om de zăpadă în timp ce ninge cu fulgi imenși sau dacă încearcă să învingă fioroși dinozauri de pluș, cu LUPILU® micii exploratori sunt echipați pentru orice.

Îmbrăcămintea LUPILU® îi încurajează pe micii aventurieri să descopere lumea, iar datorită materialelor rezistente și ușor de întreținut și părinții își fac mai puține griji. Hăinuțele LUPILU® sunt de calitate, bine tolerate de piele și rămân plăcute la atingere și confortabile după fiecare spălare.

În gama Lupilu vei găsi hăinuțe atât pentru bebeluși (0-2 ani), cât și pentru copii cu vârste de până la 6 ani.

Un brand de calitate la un preț avantajos.

 

Verificarea temeinică a mărimii:

...înainte şi în timpul producţiei!
Pentru a vă putea garanta întotdeauna o mărime constantă, fiecare mărime este verificată, înainte şi în timpul producţiei, pe modele de mărime.

Astfel, vă putem garanta:
„O dată mărimea corectă la Lidl, întotdeauna mărimea corectă la Lidl.“