danger
Browser-ul neacceptat

Browser-ul folosit nu este acceptat

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
Care sunt avantajele BKMS?

Anonimitate

Sistemul BKMS este o aplicație online pentru raportarea încălcării principiilor Compliance. La momentul accesării acestuia veți putea consulta un scurt ghid de utilizare și un formular pentru transmiterea sesizării.

În cazul semnalării unei încălcări de Compliance aveți opțiunea de a rămâne anonim sau de a semna sesizarea. De asemenea, puteți crea o căsuță poștală prin intermediul căreia este posibil un dialog sau răspunderea la întrebări. Acest lucru permite, cu păstrarea anonimității, un schimb de informații cu Responsabilul Compliance al Lidl.

 Protecția datelor

Pentru protecția datelor dvs. cu caracter personal, respectarea prevederilor europene și naționale privind protecția datelor are o prioritate supremă. Prin asigurarea anonimității, depinde doar de dvs. câte și ce informații dezvăluiți.

Securitatea datelor

Numai destinatarii autorizați pot accesa mesajele primite. Datele stocate sunt protejate printr-o metodă de criptare certificată.

Internaționalitate

Sistemul online de notificare este disponibil în toate țările și limbile în care Lidl este prezent pe piață.

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
Unde găsesc BKMS?

Sistemul nostru de raportare online este disponibil accesând acest link.

Avem încredere în faptul că persoanele care semnalează nereguli utilizează sistemul online de notificare într-un mod responsabil. De aceea, va încurajăm, să ne oferiți doar informații de a căror acuratețe și corectitudine sunteți convinși pentru a putea evita investigații inutile.