danger
Browser-ul neacceptat

Browser-ul folosit nu este acceptat

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
TERMENE ȘI CONDIȚII PRIVIND UTILIZAREA APLICAȚIEI

Această aplicație mobilă este deținută și operată de către LIDL DISCOUNT SRL , parte a grupului Lidl Stiftung Co. & KG, persoană juridică română, cu sediul în sat Nedelea, comuna Ariceștii – Rahtivani, D.N. 72, Crângul lui Bot, km 73+810, jud. Prahova, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Prahova sub nr. J29/3212/2007 și CUI RO 22891860, capital social  980.472.700 lei, parte a grupului internațional Schwarz (“Lidl”).

Prin accesarea și utilizarea acesteia, declarați că ați citit, înțeles și acceptat termenii și condițiile descrise mai jos și că sunteți de acord cu acestea. În cazul în care nu doriți să respectați regulile descrise mai jos, vă rugăm să nu instalați și să nu utilizați Aplicația.

Acești termeni și condiții pot fi modificate în orice moment, printr-o decizie unilaterală Lidl, modificările urmând să intre în vigoare de la data publicării acestora în Politica privind Termenele și condițiile.

1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate datele, creația grafică, mărcile comerciale și conținutul acestei Aplicații sunt protejate de drepturile de autor, drepturile conexe și drepturile de proprietate industrială și sunt proprietatea exclusivă a Lidl, care deține și dreptul exclusiv de folosință a acesteia.

Toate elementele conținute în Aplicație sunt protejate prin lege, fiind interzisă în mod expres orice copiere, reproducere, distribuire sau transmitere, utilizare, modificare, vânzare, publicare, distribuire sau orice alt mod de exploatare, în totalitate sau parte, indiferent de mijloacele folosite, fie în formă originală sau derivată.

Utilizatorul se obligă să nu reproducă, să nu copieze, să nu vândă sau să exploateze Aplicația, informațiile și/sau materialele la care are acces ca urmare a utilizării acestei Aplicații, în tot sau în parte.

2. Răspundere și limitele acesteia

Prin utilizarea Aplicației, utilizatorii declară că sunt de acord cu faptul că deținătorul aplicației nu va fi ținut răspunzător pentru niciun fel de daună sau prejudiciu, care rezultă în urma utilizării acestei Aplicații și conținutul său (inclusiv, fără a se limita la, daunele indirecte, pierderi de profit și daune morale, posibilitatea de folosire a Aplicației, sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, neconcordanțe între produsele incluse în Aplicație și cele prezentate în magazinele Lidl, precum nici în ceea ce privește orice reprezentare grafică a elementelor care pot fi similare realității și care sunt reliefate în Aplicație).

Lidl face toate eforturile pentru a asigura utilizarea Aplicației în siguranță, în special printr-o politică de IT riguroasă. Cu toate acestea, Lidl nu garantează că Aplicația este liberă de viruși, bug-uri, troieni, scripturi sau orice alt cod de program distructive si/sau dăunătoare, care pot afecta utilizarea corespunzătoare a Aplicației și dispozitivul pe care este instalată aceasta.

Lidl nu este ținut răspunzător pentru inexactitatea informațiilor, erorile tipografice sau de program, sau orice alte neconcordanțe textuale sau de produs, precum nici pentru situațiile în care Aplicația nu este disponibilă din cauze tehnice și de soft.

Deținătorul Aplicației își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispoziție (în totalitate sau numai în parte). În acest caz, deținătorul Aplicației nu este răspunzător față de Utilizator sau față de o terță persoană pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul Aplicației.

Reamintim că prin accesarea și utilizarea acesteia, declarați că ați citit, înțeles și acceptat termenii și condițiile descrise mai sus și că sunteți de acord cu acestea. În cazul în care nu doriți să respectați regulile descrise mai sus, vă rugăm să nu instalați și să nu utilizați Aplicația.

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR

Vă mulțumim că ați descărcat aplicația mobilă „My Lidl Shop” (“Aplicația“), deținută și operată de către LIDL DISCOUNT SRL, parte a grupului Lidl Stiftung Co. & KG, persoană juridică română, cu sediul în sat Nedelea, comuna Ariceștii – Rahtivani, D.N. 72, Crângul lui Bot, km 73+810, jud. Prahova, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Prahova sub nr. J29/3212/2007 și CUI RO 22891860, capital social  980.472.700 lei, parte a grupului internațional Schwarz (“Lidl”), . Protejarea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi și ne obligăm să prelucrăm orice tip de informații personale pe care ni le încredințați cu grijă, asigurându-ne totodată că aplicăm măsuri tehnice și organizatorice necesare garantării sferei private a fiecărui utilizator al Aplicației, în conformitatea cu legislația aplicabilă. Această Politică privind confidențialitatea prelucrării datelor dumneavoastră  (”Politica”) a fost creată cu scopul de a defini practicile noastre privind colectarea, stocarea, utilizarea, transmiterea și dezvăluirea datelor pe care le-ați putea transmite către această Aplicație sau care sunt prelucrate în orice alt mod de către aceasta. Vă rugăm să citiți cu atenție întreaga Politică înainte de a transmite informații pe această Aplicație. Această Aplicație este destinată utilizatorilor din Romania.

Aplicația este accesibilă în varianta IOS și Andorid și poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store doar de către persoanele majore, care utilizează un dispozitiv tehnic ce permite accesarea și descărcarea unei aplicații de mobil, numai în mod voluntar și numai dacă sunteți de acord cu prezentele condiții ale Lidl. Persoanele minore au dreptul de a descărca și utiliza aplicația numai cu acordul părinților/reprezentanților lor legali. Informarea de către minori a părinților/reprezentanților lor legali este obligatorie și Lidl nu poate fi ținută răspunzătoare pentru omisiunea minorilor de a îi informa pe aceștia. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceste condiții vă rugăm să nu descărcați aplicația, să nu o instalați și să nu o utilizați.

Prin intermediul Aplicației se asigură utilizatorilor accesul la un joc construit pe mai multe nivele, conform unui sistem modular. Cu cât se avansează mai mult, cu atât cresc provocările. Jocul conține diferite componente (tipuri de clienți, angajați etc.) care au nevoi și cerințe diferite. Numai prin satisfacerea și îndeplinirea tuturor acestora se poate trece la următorul nivel. Aplicația poate fi utilizată și în magazin (pentru scanarea anumitor produse).

Aplicația va trimite notificări pe dispozitivul dumneavoastră, pentru a vă informa cu privire la actualizări incidente, atunci când este cazul, aplicația fiind în dezvoltare continuă.

Puteți oricând să dezinstalați aplicația folosind funcțiile de dezinstalare a aplicațiilor dispozitivului pe care aceasta este instalată.

1.1. Care sunt datele și scopul colectării acestora de către Aplicație

La momentul descărcării Aplicației Lidl și în vederea funcționării, aceasta va avea acces la dispozitivul utilizat de dumneavoastră și va putea accesa și anumite componente, informații și date personale, respectiv camera foto/video pentru a scana produsele înscrise în Aplicație, codul IMEI, IP-ul dispozitivului, însă numai cu acordul dumneavoastră, liber, expres și informat, acordat prin parcurgerea și confirmarea luării la cunoștință a prezentei Politici odată cu instalarea Aplicației. Informațiile la care Aplicația va avea acces se referă la modul de utilizare a acesteia, respectiv numărul de descărcări ale aplicației. Prin intermediul acestor date, Lidl nu poate identifica nominal persoanele la care se referă. De asemenea, aceste date nu vor fi agregate cu date provenind din alte surse și nici nu vor fi transmise către terțe părți, altele decât cele menționate în prezenta Politică.

Scopul colectării datelor de către Aplicația Lidl este de marketing, reclamă și publicitate, respectiv pentru a de a îmbunătăți experiența și a crește satisfacția la cumpărături a familiilor cu copii, prezentarea magazinului și a produselor într-un mod prietenos, precum și pentru accentuarea valorilor Lidl (prospețime, calitate, sustenabilitate etc).

1.2. Google Analytics

Această aplicație utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză a Google Inc., pentru analiza comportamentului utilizatorilor.

Informațiile generate prin utilizarea Aplicației (tipul și versiunea dispozitivului utilizat, versiunea sistemului de operare, pagina solicitată, data și ora de utilizare, precum și adresa IP utilizată în utilizare) sunt transferate către un server Google în SUA și acolo stocate. Menționăm că anonimizăm adresa IP înainte de transfer. Numai în cazuri excepționale, se va adresa IP completă este transmisă către un server Google în SUA și scurtat acolo. În beneficiul nostru, Google va folosi aceste informații pentru a evalua utilizarea Aplicației, pentru a compila rapoarte privind activitățile desfășurate în cadrul utilizării și pentru a furniza alte serviciile conexe utilizării acesteia. Google poate transfera aceste informații către terți, când acest lucru este cerut de lege sau în cazul în care aceste terțe părți prelucrează informațiile în beneficiul Google.

Conform art. 20 alin. (5) din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (”Legea 677/2001”), Lidl a încheiat un contract de prelucrare a datelor prin împuterniciți cu compania Google Inc.

Puteți revoca oricând stocarea datelor, cu efect pentru viitor debifând opțiunea de Tracking de mai jos.

1.3. Care sunt drepturile de care beneficiați

De asemenea, conform Legii 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail protectiadatelor@lidl.ro. Totodată, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
Câștigători my Lidl Shop Site

• Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite - Marius Alin - Validat
• Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite - Anca Ciubotaru - Invalidat - poză copiată
• Rezerva 1 - Simona Gabriela David - Validat
• Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite - Bogdan Chivu - Invalidat
• Rezerva 1 - Marian Dumitrescu - Invalidat
• Rezerva 2 - Neli Ștefan - Validat