Set cuțite

Ernesto by Florin Dumitrescu

-60%
Preț întreg 49,99 cake.pricebox.originalPrice
19,99
Lei
  • Ideale pentru tăierea și decojirea fructelor și a legumelor
  • Dimensiune: cca. 9 cm / 11 cm

*În perioada: 18.01 - 14.02.2021**

Pentru fiecare 60 de lei cheltuiți, primești un punct bonus.Colectează și bucură-te de reduceri de până la 60% la achiziționarea ustensilelor de bucătărie recomandate de Chef Florin Dumitrescu.

5 PUNCTE BONUS = REDUCERI DE PÂNĂ LA 60% pentru unul dintre cele 8 produse aflate în promoție

Află mai multe detalii pe surprize.lidl.ro/Chef 

___________________________________

**Punctele bonus sunt indivizibile și se acordă pentru fiecare bon fiscal în valoare de min. 60 de lei sau multiplu de 60 de lei, excluzând achizițiile privind produsele din tutun. Promoția se desfășoară începând cu data de 18 ianuarie 2021, în limita stocului de produse, puncte bonus și taloane colectoare disponibil în magazin. Taloanele modificate, lipite, deformate, fotocopiate, deteriorate sau care nu au punctele bonus corespunzătoare, nu vor fi acceptate.

Regulamentul promoției este disponibil gratuit oricărui solicitant pe surprize.lidl.ro/Chef. Lidl își rezervă dreptul de a modifica promoția, conform Regulamentului. Punctele bonus și taloanele colectoare vor fi oferite exclusiv în magazinele Lidl din România, în limita stocului disponibil în magazin. Imaginile redate sunt cu titlu de prezentare. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. 

Caracteristici
garantie
Masina de spalat vase

Alte produse atractive