Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Când vrei să răsplătești fidelitatea sau pur și simplu să îți surprinzi angajații sau colaboratorii, alege voucherele de cumpărături Lidl, iar ei își vor cumpăra exact ce își doresc.

Află care sunt avantajele voucherelor noastre.


1. Ușor de folosit


Vouchere de cumpărături pot fi folosite ușor la casele de marcat din magazinele Lidl, pentru ca nu sunt nominale, deci nu trebuie completate.


2. Mai multe opțiuni


Voucherele au valori nominale diferite (50 lei, 100 lei, 200 lei, 500 lei) dintre care poți alege.


3. 365 de zile


Din momentul în care a fost emis, voucherul de cumpărături poate fi folosit în decurs de 1 an, în oricare din magazinele Lidl din țară.


4. Convenabil pentru compania ta


Voucherul de cumpărături are un cost minim de producție, care include tipărirea și contravaloarea lui efectivă, transportul fiind suportat de către Lidl.


5. Cadoul perfect*


Voucherele pot fi folosite pentru achiziționarea oricăror produse comercializate în magazinele LIDL, de pe teritoriul României, cu excepția țigărilor și băuturilor alcoolice, însă nu pot fi preschimbate în bani.


6. Livrare comandă**


Toate voucherele comandate vor fi produse și livrate în maximum 21 de zile de la data primirii confirmării de plată.


7. Simplu de tot


Este foarte simplu să achiziționezi voucherele de cumpărături: completezi formularul de mai jos cu datele de identificare și contact ale companiei pe care o reprezinți, iar noi te contactăm pentru a stabili detaliile comenzii. Comanda minimă este de 100 de bucăți.
* Clienții, persoane fizice, pot beneficia oricând de cardurile cadou nenominale, comercializate în magazinele Lidl, amplasate la casa de marcat.

** Pentru a finaliza comanda de vouchere de cumpărături, ambele părți (clientul, persoană juridică, și Lidl) vor semna un contract cadru.