Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Concurs Lidl Plus

În perioada 01.07 - 28.07.2024, ai un motiv în plus să scanezi cardul Lidl Plus!

Cumpără de minimum 100 de lei, pe același bon fiscal, în orice magazin Lidl din România, scanează cardul Lidl Plus la casa de marcat, iar la finalul tranzacției, împreună cu sumarul achiziției tale, vei primi și și un punct în aplicație. La fiecare 6 puncte adunate primești o invitație de participare la tombolă.

Fiecare participare la tombolă îți aduce șansa de a câștiga unul dintre premiile campaniei:

1 x 10.000 EURO

3 x 2000 EURO

1000 x Cupoane 200 LEI prin Lidl Plus

Cum mă înscriu în tragerea la sorți?

Cum mă înscriu în tragerea la sorți?

Tot ceea ce trebuie să faci după ce ai primit invitația, este să apeși butonul "Trimite participare" pentru a încheia procesul de înscriere.

Poți trimite mai multe participări simultan, doar pe perioada de valabilitate a concursului.

*În cadrul campaniei, participă produsele comercializate de Lidl România, cu excepția celor pentru care legislația din România interzice promovarea (ex: țigări, formulă pentru bebeluși, alcool tip țuică, pălincă). De asemenea, din valoarea produselor care participă în campanie se exclud taxele suplimentare precum SGR (Sistem Garanție-Returnare), taxe care nu sunt luate în calcul în cadrul campaniei. Promoția se desfășoară în perioada 01.07–28.07.2024. Valoarea comercială totală a premiilor este de 288.621 lei (exclusiv TVA). Valoarea unui punct este de 100 lei. Sunt necesare 6 puncte cu o valoare totală de 600 lei pentru a participa la campanie. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare. Regulamentul de participare este disponibil în mod gratuit oricărui participant aici.


Campania „Câștigă bilete la UEFA EURO 2024 prin Lidl Plus - 07.05 – 02.06.2024" - s-a încheiat. Vom reveni cu lista câștigătorilor. Regulamentul campaniei poate fi consultat gratuit aici.Câștigătorii concursului Lidl Plus desfășurat în perioada 07.05 – 02.06.2024 aici.