Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Cele trei lumi PARKSIDE®

 1. PARKSIDE® unelte

  PARKSIDE® unelte

  Urmează un nou proiect de meșterit și ai nevoie de uneltele potrivite? De la unelte de mână la unelte electrice și echipamente de atelier, PARKSIDE® îți pune la dispoziție oferta completă pentru proiectul tău de bricolaj.

 2. PARKSIDE® grădină

  PARKSIDE® grădină

  Pentru grădină, fie că este vorba despre gazon, flori sau legume, ai nevoie de ustensile adecvate. În gama PARKSIDE® vei găsi unealta potrivită pentru îngrijirea perfectă a grădinii pentru fiecare sarcină.

 3. PARKSIDE® cu acumulator

  PARKSIDE® cu acumulator

  Uneltele PARKSIDE® cu acumulator îți oferă putere deplină cu flexibilitate maximă. Inima acumulatoarelor noastre este reprezentată de tehnologia cu celule, care poate fi regăsită în seriile de 12V și 20V.

Calitatea oferită de PARKSIDE®

Text And Image Section

PARKSIDE® nu se rezumă să ofere o varietate amplă de unelte pentru atelier și grădină, dar garantează, de asemenea, prezența unui partener robust pentru următorul proiect de bricolaj prin controale stricte de siguranță și calitate. În același timp, uneltele impresionează prin raportul foarte avantajos între preț și calitate, cu un nivel ridicat de performanță în materie de consumabile pentru bricolaj. Fie că este vorba despre fierăstraie, polizoare sau freze, cu siguranță că vei găsi la PARKSIDE® ceea ce cauți.

Odată ce ai dat de gust, de regulă, exigențele cresc, iar proiectele devin tot mai ample... PARKSIDE® acoperă proiecte de toate tipurile cu gama sa diversificată de produse.

 1. Durată lungă de viață

  Uneltele își dovedesc performanța după utilizarea în regim intens pentru o perioadă lungă de timp. Gama PARKSIDE® nu face compromisuri și este la înălțimea oricărei sarcini.

 2. Materiale stabile

  Ai planificat un nou proiect? Ai identificat o mare provocare? Vrei să te implici? Da-i drumul! Materialele robuste și durabile pentru unelte, accesorii și îmbrăcăminte de lucru fac din PARKSIDE® marca pentru persoanele de acțiune.

 3. Raport foarte bun între preț și performanță

  Uneltele electrice și echipamentele PARKSIDE® oferă o calitate profesională la prețul unei game de bază. Fie că au sau nu acumulator, fie că e vorba de echipamente de lucru sau de un set de chei, cu PARKSIDE® poți să ai atelierul mult visat.

Gama de unelte electrice și unelte de mână PARKSIDE®

 1. Unelte electrice

  Unelte electrice

  Uneltele electrice au un loc bine definit în orice atelier și sunt întotdeauna gata de utilizare, iar cele oferite de PARKSIDE® impresionează prin performanțele și durabilitatea lor.

 2. Unelte de mână

  Unelte de mână

  Uneltele de mână sunt „micile” ajutoare din atelier care au o contribuție importantă la întregul ansamblu. Fie că este vorba despre un ciocan, o șurubelniță sau un fierăstrău, fiecare unealtă de mână îți ușurează semnificativ munca și te ajută în proiectele tale.

Gama de echipamente de atelier și unelte de grădină PARKSIDE®

 1. Echipamente de atelier

  Echipamente de atelier

  În atelier ai nevoie de loc pentru a-ți desfășura ideile și, bineînțeles, de unelte potrivite. Asigură-te că ai suficient spațiu pentru proiecte mari, chiar și într-un atelier mic, folosind soluțiile PARKSIDE®.

 2. Unelte de grădină

  Unelte de grădină

  Fie că este vorba despre tunsul gazonului, udarea florilor, tunsul gardului viu sau recoltarea legumelor, întotdeauna sunt multe de făcut în grădină. Cu ajutorul uneltelor de grădină PARKSIDE®, munca de întreținere a spațiului verde este ușor de realizat.

Dispozitive și tehnologii cu acumulator

Gama de acumulatoare PARKSIDE® ușurează sarcinile zilnice. Acumulatoare pentru toate uneltele, de la găurire la tăiere. Trebuie doar să încarci și să începi. Putere combinată cu libertate, fără fir, pentru următorul proiect.


Atunci când lucrurile trebuie să se miște rapid între cei patru pereți și uneltele mari nu-și au locul, uneltele noastre electrice puternice din gama PARKSIDE X 12 V Team reprezintă alegerea perfectă.


Pentru dotarea de bază a atelierului tău și pentru proiectele mai ample de bricolaj, vei beneficia de asistența perfectă în ceea ce privește consumabilele de bricolaj în gama PARKSIDE X20 V Team. Gama extinsă de unelte electrice precise și flexibile, cum ar fi șurubelnițele cu acumulator, burghie și baterii și încărcătoare potrivite, garantează îndeplinirea tuturor sarcinilor de bricolaj.

Vrei să afli mai multe informații despre PARKSIDE®?

Dacă vrei să afli mai multe despre marca PARKSIDE®, vizitează site-ul mărcii: www.parkside-diy.com

Nu rata ofertele viitoare

Text And Image Section

Dacă nu vrei să ratezi ofertele din fiecare săptămână și cauți informații exclusive despre produsele noastre, rămâi mereu la curent abonându-te la newsletter! Vei ști mereu care sunt ofertele actuale, promoțiile, concursurile, dar și ce alte surprize îți mai pregătim.