Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

lupilu® - alimentație

Mâncărurile gata preparate, iaurturile și piureurile bio sunt special concepute pentru a le oferi bebelușilor și copiilor de vârstă mică o alimentație completă și echilibrată. Acestea sunt produse din ingrediente bio de cea mai bună calitate și pot contribui la diversificarea alimentației micuțului tău.


Un măr bio, crescut natural poate arată uneori identic cu un măr de la un pom stropit cu diverse pesticide, însă este doar o aparență. Valoarea nutritivă a fructelor și legumelor biologice este mult mai mare, susținând dezvoltarea armonioasă a bebelușilor și având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.


Produsele bio din gama Lupilu sunt ideale, ele fiind obținute din ingrediente naturale, fără aditivi și substanțe chimice, din legume și fructe ce nu au fost stropite cu diverse pesticide, care ar putea afecta sănătatea copilului pe termen lung și cu impact negativ asupra mediului înconjurător.


Când vine vorba despre alimentația bebelușilor, specialiștii recomandă optarea pentru alimente sănătoase, bogate în multe vitamine și minerale, preparate sub formă de piure.

Sortiment lupilu® - alimentație

Categories