Lidl Plus

Ce este Lidl Plus?

Lidl Plus este noua aplicație pentru mobil ce îți oferă posibilitatea să te bucuri de și mai multe oferte în magazinele Lidl.

 

Odată ce ai instalat-o, poți scana cardul digital la casa de marcat pentru a beneficia de avantaje suplimentare la cumpărături.

 

Verifică săptămânal cupoanele si ofertele în aplicație și profită de extra reduceri.

Promoția se desfășoară în perioada 01.07.2021 – 31.07.2021. Valoarea comercială totală a premiilor este de 43,925 lei (exclusiv TVA). Fotografiile sunt cu titlu informativ.

Coca Cola x Lidl Plus

Cumpără în perioada 19.07 – 15.08.2021 din magazinele LIDL orice produse participante la campanie: Coca-Cola, Fanta sau Sprite, în orice aromă și orice ambalaj, în valoare de minim 10 lei pe același bon fiscal, scanează LIDL PLUS la casa de marcat, înscrie bonul fiscal pe www.CocaCola30Ani.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile Campaniei: 30 Mini Cooler retro și 15 Pick-up wireless, premii valabile pentru Campania derulată în magazinele LIDL participante.  Valoarea totală a premiilor este de 52652,25 Lei. Numărul total al premiilor este de 45. Mai multe detalii se regăsesc în Regulamentul Campaniei disponibil oricărui solicitant în mod gratuit pe site-ul www.coca-cola.ro sau pe www.CocaCola30Ani.ro sau la Infoline 080080800 (apel gratuit). Păstrează bonul fiscal pentru validarea premiului. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Oferte
Cupoane
Talon răzuibil

Descarcă gratuit aplicația Lidl Plus și bucură-te de și mai multe oferte și reduceri

Aplicația Lidl Plus este disponibilă în App Store, Play Store și Huawei AppGallery iar descărcarea este gratuită. Bucură-te de și mai multe oferte! Intră în familia Lidl!

Descărcați de pe App Store
Acum pe Google Play
Explore it on AppGallery

Cum instalezi Lidl Plus?

Instalare 1
Instalare 2
Instalare 3
Instalare 4
Instalare 5
Instalare 6

Beneficiile LIDL PLUS

Lidl Plus