Lidl Plus

Ce este Lidl Plus?

Lidl Plus este noua aplicație pentru mobil ce îți oferă posibilitatea să te bucuri de și mai multe oferte în magazinele Lidl.

 

Odată ce ai instalat-o, poți scana cardul digital la casa de marcat pentru a beneficia de avantaje suplimentare la cumpărături.

 

Verifică săptămânal cupoanele si ofertele în aplicație și profită de extra reduceri.

Concurs Nirvana Lidl Plus

AFLĂ DETALII!

Campania se desfășoară prin aplicația LIDL Plus în perioada 14.06 – 14.07.2021. La campanie participă toate produsele de înghețată Nirvana. Premiile campaniei vor fi oferite prin tragere la sorți și constau în 4 vacanțe în România în valoare individuală de 8.925 lei (TVA inclus) și în 4 aparate foto DSLR în valoare individuală de 4.760 lei (TVA inclus). Valoarea totală estimată a premiilor este de 54.740 lei (TVA inclus). Imaginea premiilor este cu titlu de prezentare. Pentru detalii, consultă regulamentul campaniei disponibil pe www.inghetatelenestle.ro. Păstrați bonul fiscal în original pentru validare.

Concurs Academia Suporterilor

Campania se desfășoară prin aplicația LIDL Plus în perioada 17 mai – 17 iunie 2021. Produsele participante în campanie sunt toate produsele de bere: Neumarkt®, Heineken® și toate produsele de cidru: Strongbow®. Participanții din rețeaua Lidl intră în tragerea la sorți pentru acordarea în mod exclusiv a unui număr de 1000 de mingi de fotbal, fiecare în valoare de 12.27 RON, fără TVA, și 10 kit-uri de suporter, fiecare format din videoproiector, boxă și minicooler, în valoare unitară de 5,169.00 RON, fără TVA. Valoarea totală a premiilor este de 63,960.00 RON, fără TVA. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Pentru detalii, consultă regulamentul disponibil gratuit aici sau la numărul de infoline 021 5277252*. Număr cu tarif normal, taxabil conform tarifelor operatorului.

Vezi lista câștigătorilor aici

Participarea în campanie este condiționată de descărcarea aplicației Lidl Plus, înregistrarea în aplicație și scanarea cardului digital la casa de marcat pentru achiziția de produse de minimum 50 de LEI. Perioada campaniei: 08.03.2021, ora 07:00 – 04.04.2021, ora 21:00. Consultă regulamentul campaniei pentru mai multe detalii.

Oferte
Cupoane
Talon răzuibil

Descarcă gratuit aplicația Lidl Plus și bucură-te de și mai multe oferte și reduceri

Aplicația Lidl Plus este disponibilă în App Store, Play Store și Huawei AppGallery iar descărcarea este gratuită. Bucură-te de și mai multe oferte! Intră în familia Lidl!

Descărcați de pe App Store
Acum pe Google Play
Explore it on AppGallery

Cum instalezi Lidl Plus?

Instalare 1
Instalare 2
Instalare 3
Instalare 4
Instalare 5
Instalare 6

Beneficiile LIDL PLUS

Lidl Plus