Idei și sfaturi pentru proiecte de meșterit
Știi că poți cu Parkside: construiește un raft

Știi că poți cu Parkside: construiește un raft

Descoperă cât de simplu este să faci un raft frumos pentru camera ta de zi. Cu ajutorul instrumentelor PARKSIDE și a tutorialului va fi foarte ușor!

Știi că poți cu Parkside: construiește o măsuță de cafea

Știi că poți cu Parkside: construiește o măsuță de cafea

Vrei să construiești o măsuță de cafea pentru camera de zi? Nicio problemă! Cu tutorialul Parkside care explică fiecare pas, o vei putea realiza singur.

Parkside

Pentru pasionații de meșterit

Icon 1
Materiale rezistente, de înaltă calitate
Cel mai bun raport calitate-preț
Cel mai bun raport calitate-preț
Ușor de utilizat & cu standarde ridicate de siguranță
Ușor de utilizat & cu standarde ridicate de siguranță
Parkside se pricepe la toate

Parkside se pricepe la toate

Instrumentul potrivit în orice situație: cu dispozitivele PARKSIDE, în atelierul tău poți da startul oricărui proiect. Deoarece gama noastră include toate tipurile de scule electrice și, desigur, o gamă largă de accesorii.

PARKSIDE oferă dispozitive variate și, datorită verificărilor stricte de siguranță și calitate, este un partener de încredere pentru următorul tău proiect. Ustensilele te vor convinge prin raportul lor excelent calitate-preț, cu un nivel ridicat de performanță în sectorul DIY.

Parkside X20V Team

Întotdeauna putere maximă!

Cu familia de acumulatori PARKSIDE, chiar și cele mai dificile sarcini zilnice pot fi rezolvate cu ușurință. În ofertele Lidl, găsești acumulatori pentru toate uneltele, de la cele de găurit, până la uneltele pentru tăiat. Încarcă și ești gata de lucru. Bucură-te de performanță combinată cu libertate wireless pentru următorul tău proiect.

 

Dacă vrei să te deplasezi ușor prin casă și pur și simplu n-ai loc pentru ustensile voluminoase, dispozitivele noastre electrice performante din seria PARKSIDE X 20 V Team sunt exact ceea ce ai nevoie. Cu uneltele cu acumulator, fie că e vorba de o mașină de înșurubat sau de un polizor unghiular, reușești să te strecori în orice colțișor și să termini treaba rapid, iar dacă acumulatorul se consumă, ai oricând la îndemână un încărcător.

Întregul univers de produse PARKSIDE

DIY-ul este la modă, iar proiectele de bricolaj de astăzi nu mai sunt doar „lucru manual”, pentru că acum poți alege dintre peste 70 de tipuri diferite de unelte electrice. De la șurubelnițe fără fir, la ferăstraie, până la pompe submersibile, PARKSIDE oferă tot ceea ce un pasionat de meșterit ar putea să-și dorească. Deci: Ești pregătit pentru următorul tău proiect DIY? Te echipăm noi!

Nu rata ofertele viitoare

Nu rata ofertele viitoare

Dacă nu vrei să ratezi ofertele din fiecare săptămână și cauți informații exclusive despre produsele noastre, rămâi mereu la curent abonându-te la newsletter!  Vei ști mereu care sunt ofertele actuale, promoțiile, concursurile, dar și ce alte surprize îți mai pregătim.