Termeni și condiții Lidl Plus începând din: Noiembrie 2021

1          Domeniul de aplicare și relația cu alte reglementări

Acești termeni și condiții Lidl Plus (“termeni și condiții”) reglementează participarea în programul de servicii clienți Lidl Plus (numit în continuare „Serviciu”) prin utilizarea aplicației de mobil Lidl Plus („Lidl Plus App”), precum și prin rezervarea produselor („Funcția de rezervare”) prin aplicația Lidl Plus. Serviciul este operat deLidl Stiftung & Co. KG (numită în continuare „Lidl Stiftung” sau „noi”). Totuși, Lidl Stiftung are dreptul să implice subcontractori și/sau alte societăți Lidl ([Lidl Plus - adrese grup Lidl - www.lidl.ro] numite în continuare cu Lidl Stiftung drept „Societăți Lidl” sau “Lidl”) pentru prestarea serviciului. Serviciul se adresează consumatorilor (numiți în continuare „utilizator” sau „dvs.”), care vor să își rezerve produsele prin aplicația Lidl Plus și/sau să primească informațiile personalizate de Lidl despre ofertele și ofertele speciale de la Lidl și partenerii selectați cu care cooperează, care corespund cât mai mult intereselor persoanei respective. Scopul Serviciului este, de asemenea, ca utilizatorii să primească un conținut mai relevant și ca Lidl să nu trimită conținut care nu este de interes pentru utilizator. Baza pentru determinarea conținutului relevant este conduita de cumpărare și utilizare referitoare la produsele și serviciile Societăților Lidl, după cum se descrie mai jos. Serviciul este pus la dispoziție în baza următorilor termeni și condiții.

2          Condiții de participare

Trebuie să aveți vârsta de 18 ani și calitate de consumator conform Noului Cod Civil pentru a vă înregistra pentru serviciul nostru. Participarea poate avea loc doar pentru uz privat. O participare comercială în calitate de persoana juridica este exclusă.

3          Înregistrare și cont

Pentru a utiliza serviciul nostru, trebuie să vă creați un cont.

Dvs. faceți o ofertă de înregistrare pentru serviciu și de utilizare a funcționalitatilor serviciului făcând click pe butonul „Continuă" din aplicație și furnizând toate informațiile solicitate, introducând numele de utilizator și parola pentru My Lidl Account („Datele de Autentificare") și făcând click pe butonul „Înregistrează-te " („Ofertă"). Nu veți suporta costuri ca urmare a acestei Oferte. Până când faceți clic pe butonul „Continuați”, puteți anula procesul de înregistrare în orice moment sau puteți modifica informațiile pe care le-ați furnizat ștergând, adăugând sau corectând informațiile furnizate în diferitele câmpuri sau închizând aplicația. După finalizarea procesului de înregistrare, puteți modifica oricând informațiile furnizate în contul dvs. personal.

La primirea ofertei dvs. de încheiere a contractului, vom trimite o confirmare de primire a ofertei („confirmarea comenzii”), la adresa de e-mail pe care ați indicat-o în timpul înregistrării. Această confirmare a comenzii reprezintă, de asemenea, acceptarea ofertei („încheierea contractului”) și conține un link de verificare. Serviciul poate fi utilizat imediat după ce primiți confirmarea comenzii.

Întrucât oferim serviciul în mod voluntar și fără niciun cost pentru dvs., avem dreptul să refuzăm crearea unui cont în cazuri individuale, fără a indica un motiv.

Adresa de e-mail și numărul de telefon mobil pe care le furnizați nu pot fi alocate unui alt cont. De asemenea, nu este permisă indicarea unei adrese de e-mail, a unui număr de telefon mobil sau a altor date de contact care nu vă aparțin, în special așa-numita „adresă de e-mail falsa”. Trebuie să stocați datele de acces în siguranță. Este interzis să permiteți altor persoane accesul la contul dvs. 

Fiecare interacțiune cu Lidl care are loc prin contul dvs. vă este atribuită dvs. Acesta este, de asemenea, cazul în care un terț acționează prin intermediul contului dvs., dacă acest terț a reușit să vă utilizeze contul din cauza conduitei dvs. neglijente. Este de datoria dvs. să ne informați imediat despre orice utilizare neautorizată a contului dvs. și să vă modificați datele de acces dacă bănuiți că s-a utilizat contul dvs. de o altă persoană.

Aveți următoarele opțiuni pentru înregistrare in Lidl Plus:

•          Prin aplicația noastră Lidl Plus, care este disponibilă pentru diferite platforme mobile.

În timpul înregistrării vi se alocă automat un număr de client.

4          Obiectul Serviciului pentru utilizarea Aplicației Lidl Plus

Această secțiune 4 se aplică numai atunci când utilizați aplicația Lidl Plus. „Utilizarea Aplicației Lidl Plus” în sensul acestor termeni și condiții de participare înseamnă utilizarea aplicației Lidl Plus de la prima autentificare cu contul dvs. Lidl Plus, care poate avea loc automat după înregistrarea reușită. Punctul 6 se aplică utilizării funcției de rezervare. Vă rugăm să rețineți că puteți utiliza întregul domeniu de utilizare al serviciului numai atunci când utilizați aplicația Lidl Plus. Dacă nu utilizați aplicația Lidl Plus, nu veți putea utiliza funcția de rezervare.

4.1       Informații personalizate

Scopul serviciului atunci când utilizați aplicația Lidl Plus este să vi se trimită sau afișeze în aplicația Lidl Plus informații cât mai adaptate nevoilor dvs. și - în măsura în care este posibil - să proiectăm, de asemenea, ofertele și serviciile noastre pentru dvs. într-un mod personal.

Participarea la Lidl Plus este gratuită.

Prin utilizarea aplicației Lidl Plus veți beneficia de o gamă amplă de servicii adaptate nevoilor dumneavoastră. Aceasta conține, printre altele, oferte special adaptate nevoilor și dorințelor dvs., participarea la concursuri, reduceri și campanii de oferte speciale. În acest scop, vom încerca să vă determinăm interesele și preferințele în legătură cu produsele și serviciile oferite de Lidl.

Dacă vă solicităm consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs., așa cum se descrie mai jos, informațiile respective vor fi prelucrate numai în scopul Lidl Plus, dacă ați acordat consimțământul dumneavoastră.

4.2       Colectarea și stocarea datelor

Baza pentru determinarea ofertelor potrivite dvs. este oferită de datele enumerate în următorul paragraf:

4.2.1    Înregistrarea pentru Lidl Plus

Ca parte a procesului de înregistrare, solicităm următoarele date despre clienți: prenume, nume de familie, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil și magazinul preferat Lidl. Este opțional să ne indicați: modalitatea de adresare, sexul și adresa dvs. de domiciliu (stradă, număr, cod poștal, oraș și țară). Pentru a seta magazinul preferat, se poate utiliza funcția de localizare geografică a dispozitivului mobil.

4.2.2    Date din My Lidl

Dacă ați furnizat în mod voluntar anumite informații despre circumstanțele și interesele dvs. în contul dvs. My Lidl, colectăm și aceste informații ca parte a Lidl Plus.

4.2.3    Vizite la magazin

Când vă identificați în timpul vizitei la magazin, la casa de marcat, înregistrăm magazinul pe care l-ați vizitat, produsele achiziționate în funcție de sumă, tip și preț, cupoanele utilizate, totalul bonului fiscal precum și durata procesului de plată și metoda de plată. Odată cu alocarea achiziției dvs. în contul dvs. de client, urmărim scopul menționat la punctul 4.1, de ex. pentru a vă putea face oferte special adaptate preferințelor și intereselor dvs., precum și pentru participarea la oferte speciale.

În momentul în care vă identificați, va identificam fie cu cardul dvs. digital de client, fie cu numărul de telefon mobil indicat la înregistrare.

4.2.4    Serviciul clienți

Atunci când contactați serviciul clienți al societăților Lidl, noi procesăm datele pe care le furnizați în acest context.

4.2.5    Utilizarea Aplicației Lidl Plus

Când utilizați aplicația Lidl Plus, colectăm informații despre magazinul de unde faceți cumpărături. În plus, colectăm informații despre tot conținutul vizualizat în aplicație, cum ar fi cupoanele activate, setările dvs. de notificare, participarea la loterii, articolele vizualizate și magazinul principal selectat. De asemenea, colectăm informații despre interacțiunea dvs. cu aplicația, cum ar fi secțiunile vizitate, ecranele vizualizate în timpul fiecărei sesiuni, numărul de clicuri și derulări. În plus, procesăm ID-ul dvs. client (LoyalityID), informații despre versiunea sistemului de operare pe care o utilizați, identificarea dispozitivului, limba sistemului și țara aleasă, precum și versiunea aplicației utilizată de dvs. Colectăm aceste informații despre utilizarea aplicației dvs. parțial numai sub rezerva consimțământului dvs. conform legii privind protecția datelor. Vă rugăm să consultați politica noastră de protecție a datelor [https://www.lidl.ro/lidl-plus/informatii-legale/protectia-datelor].

4.2.6    Rezervarea produsului

Dacă rezervați produse prin intermediul aplicației Lidl Plus și le achiziționați în magazinul dvs. local, colectăm și informații despre utilizarea serviciului nostru de rezervare și produsele achiziționate.

4.2.7    Detalii de autentificare

Detaliile dvs. de autentificare sunt stocate și utilizate pentru a efectua autentificarea. Pentru a nu mai fi obligat să vă conectați din nou de fiecare dată când deschideți aplicația Lidl Plus, datele dvs. de conectare se salvează în aplicația Lidl Plus (criptată) până când vă deconectați de la cont.

4.2.8    Oferte de la parteneri

În cadrul aplicației Lidl Plus veți avea uneori, de ex. ca parte a promotiilor speciale, opțiunea de a primi oferte speciale de la partenerii colaboratori. În general, aceste oferte conțin un număr de identificare generic sau individualizat (în continuare denumit cod promoțional) atribuit de compania parteneră, pe care trebuie să îl prezentați sau care este citit atunci când utilizati cuponul la partenerul colaborator. În unele cazuri, pentru a beneficia de ofertă, în locul codului promoțional trebuie să vă identificați ca un client Lidl Plus folosind cardul dvs. digital de client. Cupoanele nu sunt oferta noastră; primirea și utilizarea acestor oferte sunt, prin urmare, exclusiv supuse termenilor și condițiilor și informațiilor privind protecția datelor partenerului colaborator respectiv. Ca atare, asemenea Oferte ale Partenerilor se pot modifica și/sau elimina uneori de către partenerul colaborator. Companiile partenere ne vor informa despre faptul că valorifică cupoanele, tichetele și codurile promoționale etc. În măsura în care funcția „Oferte de la Parteneri” conține linkuri externe (hyperlink-uri) către pagini de internet ale unor terți, aceste pagini de internet conectate sunt supuse exclusiv responsabilității operatorului relevant pentru conținut. În cazul în care o ofertă specială se acordă în cadrul Lidl Plus pentru contractarea serviciilor partenerilor noștri colaboratori, aceștia din urmă ne vor furniza datele dvs. de contact (adresa de e-mail și numărul de telefon), astfel încât să putem aloca corect oferta contului dvs.

4.2.9    Alte servicii digitale

Primim de la Lidl detalii despre utilizarea de către dvs. a oricăror alte aplicații, pagini de internet sau servicii digitale aparținând societăților Lidl, cum ar fi servicii „click and pick”, bonuri fiscale online, etc. (în special produse selectate și achiziționate, plată și informații despre metoda de livrare, utilizarea de către dvs. a acestor servicii digitale, cupoanele pe care le-ați utilizat, valoarea bonului fiscal  etc.) și, dacă este posibil, le alocăm persoanei dvs. sau adresei dvs. de e-mail sau numărului de client. În plus, detaliile colectate vor fi asociate cu informațiile despre achizițiile dvs. din magazinul de la locație pentru a vă putea face oferte special concepute pentru preferințele și interesele dvs., pentru a vă oferi participarea la promoții speciale și pentru a adapta mai bine o posibilă informare publicitară, în special sub formă de buletine informative.

4.2.10  Buletine informative ale altor furnizori de servicii

În plus, dacă v-ați dat consimțământul pentru a primi buletinul informativ al oricăror alte servicii descrise în paragraful anterior și operate de Societățile Lidl, putem primi informații de la societățile menționate despre conduita dvs. de utilizator raportată la acel buletin informativ, inclusiv acele informații, cum ar fi momentul deschiderii buletinului informativ, linkurile sau zonele pe care ați făcut click, durata și frecvența de utilizare.

4.2.11  Buletin informativ / Mesaje Push/ SMS

În plus, colectăm informații despre conduita dvs. de utilizator raportată la buletinul informativ și alte informații pe care vi le trimitem sub formă de mesaje push sau SMS, stocăm și, dacă este posibil, le atribuim dvs. sau adresei dvs. de e-mail sau numărului de client. În această privință colectăm informații despre ora deschiderii mesajului, link-urile sau zonele pe care ați făcut click, produsele selectate, ora, durata și frecvența de utilizare.

4.3       Analiza datelor

Datele descrise la punctul 4.2 sunt centralizate în baza noastră de date. Noi evaluăm datele cu scopul de a identifica informații despre interesele dvs., astfel încât să vă trimitem sau să vă arătăm doar informații relevante pentru dvs. Pentru a determina eventualele interese cu privire la produse, folosim și metode statistice matematice. În acest scop, datele dvs. cu caracter personal sunt comparate cu datele de la alți clienți. Pe baza acestei comparații, putem apoi să deducem ce alte produse și promoții în care alți clienți cu interese comparabile ar putea fi de interes pentru dvs. Totuși, Lidl nu își asumă obligația juridică ca procesarea datelor să funcționeze întotdeauna exact în modul descris și să primiți doar oferte care vă interesează. În plus, atunci când utilizăm aplicația, creăm profiluri de segmentare a utilizatorilor în scopul analizei statistice și le atribuim, dacă este posibil, persoanei dvs.

Nu sunt incluse în evaluare categorii speciale de date cu caracter personal în sensul art. 9, alin. 1 RGPD.

5          Condiții generale de utilizare a serviciului

Această secțiune 5 se aplică numai atunci când utilizați aplicația Lidl Plus (după cum este definită în secțiunea 4. de mai sus). Pentru utilizarea funcției de rezervare, se aplică punctul 6 (eventual suplimentar). Vă rugăm să rețineți că puteți utiliza întregul domeniu de utilizare al serviciului numai atunci când utilizați aplicația Lidl Plus.

Pentru a utiliza serviciul Lidl Plus, este necesar un număr de telefon mobil valabil și o adresă de e-mail.

Pentru a utiliza și aplicația Lidl Plus, participantul trebuie să descarce software-ul dintr-un magazin de aplicații. Sunt disponibile versiuni specifice de software pentru diferite tipuri de telefoane mobile. Din motive tehnice, este posibil să nu se poată oferi un software adecvat pentru anumite tipuri de dispozitive. Dacă nu este disponibil niciun software adecvat pentru telefonul mobil al participantului, acest participant nu poate utiliza serviciile de pe dispozitivul relevant. Totuși, Lidl Stiftung va depune eforturi pentru a oferi software-ul pentru cât mai multe modele diferite de dispozitive mobile. Din cauza ofertei de produse în continuă schimbare pe piața dispozitivelor mobile, Lidl Stiftung nu poate oferi o listă actuală a tuturor telefoanelor mobile adecvate pentru utilizarea serviciilor.   

Instalarea software-ului și utilizarea serviciilor presupun un transfer regulat de date de pe telefonul mobil al participantului. Volumul și frecvența transferului de date depind de tipul și amploarea utilizării serviciului. Costurile conexiunii pentru transferul de date sunt suportate de participant. Volumul depinde de contractul pe care îl are participantul cu furnizorul acestuia relevant de telefonie mobilă.

Costul pentru configurarea unei conexiuni la internet și întreținerea acesteia din partea utilizatorului nu face parte din serviciul Lidl Stiftung. Este responsabilitatea exclusivă a acordului contractual dintre participant și furnizorul de internet al acestuia.

Utilizarea serviciului Lidl Plus presupune de asemenea un grad suficient de încărcare a bateriei și luminozitate a ecranului pentru a scana codul QR în timpul procesului de plata la casa de marcat. 

Participantul are obligația să instaleze actualizările oferite de Lidl. Acesta va fi informat în această privință, în timpul utilizării software-ului. Folosirea serviciului Lidl Plus pe dispozitive finale manipulate (de ex. prin jailbreaking/rooting) nu este permisă.

6          Funcția de rezervare

Această secțiune 6 se aplică utilizării funcției de rezervare.

6.1       Subiect

Funcția de rezervare vă permite să rezervați produsele specificate mai detaliat în aplicația Lidl Plus și apoi să le ridicați la magazinul local ales de dvs. În acest scop, trebuie mai întâi să vă înregistrați pentru serviciu prin intermediul aplicației Lidl Plus în conformitate cu secțiunea 3. Vă rugăm să rețineți că unele produse din gama noastră sunt disponibile numai pentru o perioadă limitată de timp. De aceea, ne rezervăm dreptul de a restricționa sau dezactiva funcția de rezervare în aplicația Lidl Plus, în orice moment, fără notificare prealabilă.

6.2       Caracterul neobligatoriu al rezervării 

Rezervările sunt gratuite și fără caracter obligatoriu. O rezervare nu dă naștere niciunei obligații contractuale principale, adică o rezervare nu vă obligă să cumpărați și nicio rezervare nu dă naștere unei pretenții a dvs. de prezentare sau transfer al produselor.

6.3       Procesul de rezervare

Funcția de rezervare din aplicația Lidl Plus vă va arăta automat produsele disponibile în magazinul selectat de dvs. Dacă produsele nu sunt disponibile în magazinul selectat, aveți opțiunea de a trece la un alt magazin. Faceți o rezervare selectând mai întâi produsul în cantitatea dorită în aplicația Lidl Plus și făcând clic pe „Rezervați” pentru a plasa produsul în coșul de cumpărături. În coșul de cumpărături, puteți schimba în continuare cantitatea produselor selectate sau puteți elimina produse din coșul de cumpărături. Rezervarea este finalizată imediat ce faceți clic pe „Confirmare rezervare” în coșul de cumpărături. Veți primi apoi o confirmare de primire a rezervării dvs. la adresa de e-mail pe care ați indicat-o în timpul înregistrării. De îndată ce produsele rezervate au fost depozitate în magazin și sunt gata de ridicare, veți primi o notificare de ridicare prin e-mail. Perioada exactă de păstrare a produselor dvs. rezervate în magazinul selectat se găsește în aplicația Lidl Plus, precum și în notificarea de ridicare. Nu este posibil să prelungiți perioada de păstrare în magazin. De asemenea, puteți urmări starea rezervării în orice moment, în aplicație.

6.4       Ridicarea și cumpărarea în magazin

Pentru a colecta produsele rezervate, contactați un angajat al sucursalei din magazinul selectat și informați-l despre numărul de comandă al rezervării - care se găsește în aplicația Lidl Plus, în confirmarea rezervării sau în notificarea de ridicare. Achiziționarea produselor rezervate are loc apoi prin achitarea produselor la fața locului, în zona de plată a magazinului. Partenerul contractual este societatea Lidl care operează magazinul selectat. 

6.5       Modificarea ulterioară și anularea rezervării

În mod standard, rezervarea dvs. se află în starea „În curs de pregătire” până la ora 23:59 din ziua în care faceți rezervarea. Atâta timp cât rezervarea este în starea „În curs de pregătire”, puteți modifica sau anula rezervarea în totalitate sau parțial, în secțiunea „Rezumatul comenzii dvs.” din aplicația Lidl Plus făcând clic pe butonul „Modificați rezervarea” sau „Anulați rezervarea" în mod corespunzător. Dacă faceți clic pe butonul „Modificați rezervarea”, rezervarea anterioară va fi anulată și toate produsele rezervate inițial vor fi adăugate din nou în coșul de cumpărături. Apoi puteți edita coșul de cumpărături și puteți confirma din nou rezervarea făcând clic pe „Confirmați rezervarea”. Dacă rezervarea nu este confirmată din nou, nu vor fi rezervate produse. După fiecare modificare sau anulare a rezervării dvs., veți primi un mesaj de confirmare la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în timpul înregistrării.

Ca alternativă la anulare sau dacă anularea rezervării nu mai este posibilă din punct de vedere tehnic, întrucât rezervarea nu mai este în starea „În curs de pregătire”, puteți permite, de asemenea, ca rezervarea să expire, dacă nu ridicați produsele rezervate în perioada de păstrare specificată în Clauza 6.3.

6.6       Istoric

Atâta timp cât funcția de rezervare este activă în aplicația Lidl Plus, rezervările dvs. vor fi afișate în contul dvs.

7          Obligațiile dvs.

Aveți obligația să

•          furnizați detalii corecte la înregistrare și să vă actualizați profilul;

•          păstrați confidențialitatea parolei și să o modificați în caz de utilizare abuzivă sau suspiciune de utilizare abuzivă și

•          utilizați serviciul în conformitate cu reglementările legale aplicabile.

8          Răspundere

Aplicația Lidl Plus nu va fi întotdeauna disponibila si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul „așa cum este” și „așa cum este disponibil” și in măsura permisa de lege, fără garantări, condiții sau garanții de orice fel.

Noi răspundem de acțiunea intenționată și neglijență gravă. Nu vom fi responsabili pentru neglijență simplă, cu excepția cazului în care există vătămări corporale, afectarea vieții sau sănătății, dacă

-           aplicația Lidl Plus nu funcționează sau funcționează doar într-un mod limitat,

-           nu este disponibilă sau este disponibilă doar o conexiune WLAN limitată,

-           dispozitivul de scanare la casa de marcat nu funcționează corect

-           ofertele nu sunt disponibile.

Răspunderea în conformitate cu legea privind răspunderea in legătura cu produsele rămâne neafectată.

9          Încetare, ștergere

Participantul are dreptul să înceteze participarea în orice moment, fără a indica motive, apăsând funcția „Ștergeți contul de utilizator”. O reziliere din partea Lidl Stiftung este, de asemenea, posibilă în orice moment, cu o notificare prealabilă de 10 zile, fără a indica motivele. Dreptul părților la încetarea extraordinară din motive importante rămâne neatins.

10        Prevederi finale

Accesul si utilizarea Lidl Plus sunt supuse reglementarilor legale aplicabile si acestor Termeni si condiții de utilizare, inclusiv oricăror politici sau alte condiții menționate in prezentul document si disponibile in cadrul Lidl Plus, conform modificărilor intervenite in decursul timpului. Va rugam sa citiți acești Termeni si condiții de utilizare cu atenție. Daca nu sunteți de acord cu aceștia, va rugam sa nu folosiți Lidl Plus. Daca veți continua sa utilizați Lidl Plus, vom considera ca ați acceptat acești termeni si condiții de utilizare. Prin acceptarea termenilor si condițiilor de utilizare, sunteți de acord sa respectați Termenii si condițiile de utilizare in versiunea publicata in aplicația Lidl Plus la momentul vizitei dvs.

Toate drepturile de proprietate intelectuală legate de Serviciu aparțin Lidl Stiftung. Vă acordam un drept limitat, personal, revocabil, neexclusiv, fără dreptul de sublicență și acces netransferabil și de utilizare a Serviciului, numai în scopuri personale, non-comerciale.

Nu vi se permite să efectuați acțiuni care încalcă drepturile noastre de proprietate intelectuală, cum ar fi  modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, in lipsa obținerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră; reproducerea sau stocarea conținutului, precum si trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației, daca scopul acestei activități este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a Serviciului  in alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația in vigoare.

Prezenții Termeni si condiții de utilizare sunt supuși legii romane. Eventualele litigii apărute intre Lidl si utilizator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente din Municipiul București.

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzător, total sau parțial este datorata unui eveniment de forța majora, așa cum este acesta definit de Noul Cod Civil. Forța majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului părților si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele sa poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Comisia Europeană oferă un portal online de soluționare a litigilor la https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO . Cu toate acestea, nu suntem obligați și nu suntem dispuși să participăm la procedura de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.

Termeni și condiții pentru descărcare

Găsiți termenii și condițiile pentru aplicația „Lidl Plus” pentru descărcare în format PDF aici.

DESCARCĂ APLICAȚIA LIDL PLUS