Un viitor mai bun se construiește cu responsabilitate, iar pentru noi, Lidl România, responsabilitatea înseamnă acțiune, înseamnă fapte concrete.

Când copiii noștri nu pot avea acces, în mod egal, la o educație de calitate, când lăsăm generațiilor tinere o natură poluată cu plastic și o planetă cu o climă în schimbare, nu putem spera că va fi bine. Dar putem trece la fapte. Putem construi un viitor mai bun prin acțiunile noastre, prin implicarea noastră continuă. Pentru că responsabilitatea stă în acțiune, nu în vorbe goale, sau în speranțe deșarte, și faptele sunt cele care au puterea de a genera schimbarea și viitorul pe care ni-l dorim pentru noi și pentru copiii noștri.

În spatele cifrelor sunt fapte pentru un viitor mai bun

Cel de-al treilea raport de sustenabilitate al Lidl România se lansează într-o perioadă în care discuția despre schimbările climatice este tot mai prezentă, iar necesitatea faptelor care să le prevină, tot mai evidentă. Faptele sunt cele care au puterea de a crea schimbare, de a construi un viitor mai bun, așa cum ni-l dorim. Sustenabilitatea face parte din ADN-ul companiei și de aceea continuăm să ne implicăm cu responsabilitate în comunitățile unde ne desfășurăm activitatea.

 

Mai mult chiar, anul acesta realitatea ne-a pus în fața unei noi mari provocări, care ne responsabilizează și ne mobilizează și mai mult. În actualul raport prezentăm rezultatele activității noastre din anul 2019 (1 martie 2019 - 29 februarie 2020), urmând ca în raportul ce va acoperi anul fiscal 2020 să detaliem și măsurile semnificative pe care le-am luat în contextul pandemiei.