Credem cu tărie într-un viitor mai bun al comunităților în care suntem prezenți, construit cu responsabilitate. Iar pentru noi, Lidl România, responsabilitatea înseamnă acțiune, înseamnă fapte concrete zi de zi. Fapte pentru un viitor mai bun.

Într-o perioadă plină de provocări, ne continuăm cu ambiție misiunea de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, prin acțiuni clar definite și sustenabile.

Ne implicăm pentru a preveni și combate risipa alimentară, pentru a reduce poluarea cu plastic a mediului și susținem accesul echitabil la o educație de calitate, dar și la servicii de urgență performante.

Împreună, faptă cu faptă, facem lucrurile să se schimbe în bine. Pentru noi toți, cei de acum, dar și pentru generațiile viitoare.

Fapte pentru un viitor mai bun

Cel de-al patrulea Raport de sustenabilitate Lidl România vine într-o perioadă în care sustenabilitatea este, poate, mai importantă decât oricând. Pentru că „SUSTENABILITATEA” nu este doar grija față de comunitățile în care ne desfășurăm astăzi activitatea, ci și grija față de moștenirea pe care o lăsăm generațiilor următoare.

În actualul raport prezentăm rezultatele activității noastre din anul financiar 2020 (1 martie 2020 - 29 februarie 2021), faptă cu faptă.