Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Mobilier, decorațiuni & textile pentru casă

Îndrăgostește-te din nou de casa ta. Ea poate fi locul în care te relaxezi, dar și locul în care totul îți este la îndemână. Iar un decor potrivit și bine pus la punct este foarte important. Cu mobilierul de la Lidl poți alege designul fiecărei camere, fie că e vorba de sufragerie, de dormitor sau de camera copiilor, de baie sau de bucătărie. Fiecare colțișor al casei tale poate să aibă stil și personalitate – un mobilier modern, lumina potrivită și elemente decorative care să completeze decorul.

Text And Image Section

Mobilier și accesorii utile pentru casă


Design modern și plăcut. O soluție practică pentru fiecare cameră.


Soluții de iluminat pentru orice decor


Pentru interior și exterior. Detalii și finisaje de calitate. Soluții practice de iluminat ce folosesc tehnologia LED.

Un nou decor pentru căminul tău


Accesorii și decorațiuni în stiluri diferite. Soluții de depozitare pentru obiecte mici, decorațiuni luminoase, obiecte decorative.


Garanția că te simți bine acasă - accesorii pentru o casă cu stil


Textile pentru acasă în stil clasic sau modern. Rezistente și ușor de întreținut. De calitate. Bine tolerate de piele și care sunt rezistente la spălare.


O oază de relaxare și îngrijire doar pentru tine


Aspect fresh. Materiale rezistente, durabile. Suprafețe și finisaje de calitate. Culori vibrante în combinații interesante. Cuprinde tot ce este necesar pentru o baie complet utilată: de la prosoape, perdea de duș sau perie de wc, până la bateriile pentru chiuvete.


Un brand de calitate la un preț avantajos.