Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Modă

Ți se întâmplă și ție să te uiți dimineața în dulapul cu haine și pur și simplu să nu știi ce să alegi? Sau vrei doar să îți împrospătezi garderoba și look-ul? Atunci e timpul pentru un outfit nou, așa că treci pe la Lidl și alege ceva pe placul tău!


Și pentru că micuții tăi cresc atât de repede, vino la Lidl și alege pentru ei hăinuțe din materiale de calitate, la un preț avantajos.

Text And Image Section

Personalitatea contează

esmara® îți arată cu fiecare colecție că poți să ții pasul cu cele mai noi trenduri, că poți să te redescoperi constant în hainele pe care le alegi și să îți creezi propriul stil.

Ne concentrăm pe calitate

Este important să te simți confortabil, să porți haine din materiale care sunt plăcute la atingere, iar aceste haine trebuie să ți se potrivească la fix. Prețul avantajos și calitatea se numără printre prioritățile noastre și creează baza pentru cele mai noi trenduri care au menirea să te facă să te simți bine cu ceea ce porți.

Fii frumoasă în stilul tău

Evidențiază-ți stilul și alege să fii așa cum îți place: jucăușă, elegantă, sportivă. Combină culorile care ți se potrivesc, fie că e vorba de alb-negru sau de culori îndrăznețe, stilul tău depinde doar de tine.

Un brand de calitate la un preț avantajos.


Text And Image Section

Stil - Fie că preferi stilul casual, sport sau mai degrabă pe cel casual spre șic, LIVERGY® îți oferă posibilitatea să alegi și să arăți bine întotdeauna.

Asortat - Moda LIVERGY® îți dă posibilitatea să creezi combinații care ți se potrivesc ajutându-te să construiești un look perfect.

Confort - Produsele LIVERGY® sunt pur și simplu confortabile. Materialele de calitate, plăcute la atingere, te fac să te simți bine în hainele tale.

Un brand de calitate la un preț avantajos.


Text And Image Section

pepperts!® – Exact look-ul tău

Pentru cei mai la modă copii și adolescenți - cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani.

Supercalitate.

Îmbrăcăminte casual și accesorii colorate.

Un stil cool pentru școală, petrecere și sport.

Hainele copiilor trebuie să fie de calitate, dar cei mici cresc repede și hainele lor se murdăresc atât de ușor când ies la joacă, așa că un preț avantajos este foarte important.

Brandul pepperts!® oferă calitate la un preț avantajos și diversitate: vei găsi haine rezistente pentru fiecare anotimp.

Un brand de calitate la un preț avantajos.


Text And Image Section

Descoperă minunata lume lupilu®

Indiferent dacă traversează băltoace nesfârșite, dacă încearcă să construiască un om de zăpadă în timp ce ninge cu fulgi imenși sau dacă încearcă să învingă fioroși dinozauri de pluș, cu lupilu® micii exploratori sunt echipați pentru orice.

Îmbrăcămintea lupilu® îi încurajează pe micii aventurieri să descopere lumea, iar datorită materialelor rezistente și ușor de întreținut și părinții își fac mai puține griji. Hăinuțele lupilu® sunt de calitate, bine tolerate de piele și rămân plăcute la atingere și confortabile după fiecare spălare.

În gama lupilu® vei găsi hăinuțe atât pentru bebeluși (0-2 ani), cât și pentru copii cu vârste de până la 6 ani.

Un brand de calitate la un preț avantajos.


Text And Image Section

Verificarea temeinică a mărimii:

...înainte şi în timpul producţiei!

Pentru a vă putea garanta întotdeauna o mărime constantă, fiecare mărime este verificată, înainte şi în timpul producţiei, pe modele de mărime.

Astfel, vă putem garanta:

„O dată mărimea corectă la Lidl, întotdeauna mărimea corectă la Lidl.“


Calculează mărimea aici.

Certificări

Hainele pe care le porți trec testul calității în fiecare zi.

Colecția de haine de la LIDL este testată pentru a rămâne alături de tine după fiecare provocare zilnică.

Rezistența, textura, culoarea și detaliile fiecărui articol au fost testate pentru ca tu să fii sigur că merită un loc în dulapul tău pentru mult timp.

Alege hainele care se potrivesc stilului tău și testează-le în fiecare zi!

Text And Image Section

Standardul OEKO-TEX® 100 este cea mai cunoscută certificare independentă din lume pentru toate tipurile de produse textile și din piele care au fost testate pentru substanțe nocive - de la fire și țesături până la articolul gata de utilizare. Eticheta confirmă că un produs textil sau din piele a fost testat pentru mai mult de 300 de substanțe nocive.


Text And Image Section

MADE IN GREEN by OEKO-TEX® permite o etichetare a produsului care poate fi urmărită de-a lungul lanțului de aprovizionare pentru toate tipurile de textile.

Eticheta MADE IN GREEN oferă clientului siguranța că produsul textil a fost realizat:

• din materiale testate pentru substanțe nocive,

• în companii prietenoase cu mediul și

• în locuri de muncă sigure și responsabile din punct de vedere social.


Text And Image Section

Se potrivește perfect: Institutul de testare HOHENSTEIN efectuează măsurători în serie și studii pentru a înregistra măsurătorile corporale de aproximativ 60 de ani. Cu ajutorul tehnologiei de scanare corporală 3D, formele reale ale corpului sunt vizualizate și convertite în diagrame de dimensiuni fiabile.


Text And Image Section

Eticheta „Tolerat de piele” aparținând Institutului Hohenstein este folosită pentru a marca produsele care au fost supuse unei testări care verifică absența substanțelor nocive pentru piele. O astfel de testare este aplicată în principal hainelor care intră în contact direct cu pielea: îmbrăcăminte sportivă, lenjerie intimă; îmbrăcăminte wellness și funcțională; îmbrăcămintea persoanelor care suferă de alergii, femeilor însărcinate, copiilor sau persoanelor în vârstă etc.


Text And Image Section

Impregnare după modelul natural: Echiparea BIONIC-FINISH® ECO se bazează pe o formulă fără PFC. O modalitate hidrofugă ecologică, extrem de eficientă, a fost dezvoltată folosind tehnologii bionice inovatoare – fără formaldehidă, durabilă și care respinge murdăria.


Text And Image Section

TOPCOOL este un tip de fibră funcțională din poliester care absoarbe umezeala și o transportă către exterior pentru a se evapora ușor. Astfel, pielea rămâne uscată, iar temperatura corpului se păstrează la un nivel constant.


Text And Image Section

Prezența etichetei SANFOR pe materialele textile arată că acestea sunt recomandate pentru uscătorul de rufe.


Text And Image Section

Fibrele de viscoză LENZING™ ECOVERO™ sunt fabricate conform standardelor etichetei ecologice europene. Lemnul natural folosit ca materie primă pentru producție provine din păduri sau plantații gestionate sustenabil. LENZING™ și ECOVERO™ sunt mărci comerciale ale Lenzing AG.


Text And Image Section

Simbolul producției de textile sustenabile

Bumbacul organic cu logoul GOTS garantează producția conform criteriilor ecologice de-a lungul întregului lanț de aprovizionare pentru textile. Aceasta înseamnă că fibrele naturale produse sunt cultivate într-o manieră bio controlată și fabricate într-un mod ecologic. În timpul procesării sunt verificate standardele de responsabilitate socială, iar originea produselor finite este evidențiată corect.

Avantaje:

  • Fără poluanți
  • Protejarea resurselor
  • Materii prime de încredere

Text And Image Section

TENCEL™ Lyocell este o fibră ecologică fabricată din celuloză, care economisește resurse în producție și este complet biodegradabilă.

Suprafața netedă a fibrelor TENCEL™ Lyocell absoarbe umezeala mai eficient decât bumbacul. Aceasta susține echilibrul natural al temperaturii corpului și oferă pielii o senzație răcoritoare și uscată zi și noapte.

Fibra TENCEL™ Modal este realizată în mare parte din lemn de fag, folosind o tehnologie brevetată care protejează resursele.

TENCEL™ este o marcă comercială a Lenzing AG.


Text And Image Section

Bumbac organic

Ecologic, de pe câmp până la filială: Textile noastre din bumbac provin din culturi organice controlate. În acest sens, se acordă o atenție deosebită respectării regulilor ecologice de cultivare și se documentează întregul proces de producție.


Text And Image Section

Grüner Knopf reprezintă un logo guvernamental pentru textilele durabile. Acesta stabilește cerințe obligatorii pentru a proteja oamenii și mediul. Trebuie îndeplinite în total 46 de standarde exigente sociale și de mediu, iar statul stabilește criteriile și condițiile pentru Grüner Knopf . Organismul de Acreditare de stat din Germania (DAkkS) asigură o examinare independentă și credibilă. Grüner Knopf reprezintă un logo guvernamental pentru textilele durabile. Social. Ecologic. De stat.

Certificat independent.Text And Image Section

FAIRTRADE Bumbac

Aproximativ 100 de milioane de gospodării din întreaga lume sunt implicate în producția de bumbac. Aceasta este o sursă importantă de venit, în special în Africa de Vest și Centrală, India, Pakistan și Asia Centrală. FAIRTRADE este dedicat bunăstării micilor fermieri și a familiilor acestora. Se acordă atenție prețurilor minime stabile și faptului că niciun copil nu trebuie să muncească. O metodă de producție și procesare ecologică este, de asemenea, una dintre cerințele pentru certificarea FAIRTRADE.


Text And Image Section

Prin activitatea sa, inițiativa Cotton made in Africa aduce o contribuție importantă la combaterea sărăciei în Africa și la protejarea mediului. În cadrul instruirii la fața locului, fermierii învață metode eficiente și durabile de cultivare care îi ajută să obțină recolte mai bune și să protejeze mediul și sănătatea lor. Acest lucru este posibil prin contribuția companiilor de textile responsabile ca parteneri ai Cotton made in Africa.

O inițiativă a Fundației Aid by Trade. Mai multe la: www.cottonmadeinafrica.org


Text And Image Section

Pentru țesăturile noastre nu luăm din natură mai mult decât avem nevoie. După ce îmbrăcămintea este purtată, aceasta revine în ciclul natural. Fibrele sunt descompuse în componentele lor biologice prin expunerea la soare, apă și aer. În acest fel, natura își recapătă resursele, se conservă valorile și se creează noi substanțe.


Text And Image Section

Puf certificat RDS

Protecția animalelor, de la fermă până la producătorul de puf: Certificarea conform Responsible Down Standard (RDS) garantează o creștere adecvată a speciilor de păsări de apă. În plus, este garantată transparența completă în lanțul de aprovizionare cu un sistem integrat de trasabilitate.

Standardul RDS include:

  • Puf și pene din creșterea controlată și adecvată speciei
  • Trasabilitatea globală până la zona de creștere

Text And Image Section

Downpass se bazează pe Convenția Europeană pentru Protecția Animalelor privind creșterea animalelor în agricultură și pe reglementările de calitate pentru pene și puf. Aceasta include controale stricte asupra creșterii rațelor și gâștelor.

Standardul DOWNPASS include:

Puf și pene din agricultură controlată și adecvată speciei

[numai pene:] Pene din agricultură controlată

Transparența prin trasabilitatea produselor

Controale stricte și regulate ale locurilor de producție


Text And Image Section

Vopseaua folosită la fabricarea denimului oferă rezistență ridicată a culorii și durabilitate crescută la spălare.

Mai puține băi de vopsea duc la un consum de apă cu până la 65% mai mic și economii de energie cu până la 25% și, prin urmare, cu 30% mai puțin emisii de CO2.


Text And Image Section

Procesul de spălare sustenabil al Eco Denim are loc în timpul producției.

Față de procesul clasic de spălare, sunt conservate resursele importante. Aceasta înseamnă un consum mai redus de apă, substanțe chimice și energie.


Text And Image Section

Fibrele de celuloză Livaeco™ by Birla sunt fabricate din lemn provenit din păduri certificate FSC®.

Aceasta înseamnă că lemnul provine din păduri care urmează principiile silviculturii sustenabile. Un produs natural, confortabil și senzație excelentă la purtare.


Text And Image Section

Fibrele Birla Cellulose™ sunt derivate din materie primă regenerabilă - lemn din păduri certificate FSC®. Aceasta înseamnă că lemnul provine din păduri care urmează principiile silviculturii sustenabile. Un produs natural, ce dă o senzație de confort, excelentă la purtare.


Text And Image Section

Algele marine folosite pentru SeaCell™LT provin din fiordurile islandeze și conțin antioxidanți naturali, cum ar fi minerale și vitamine.


Text And Image Section

Global Recycled Standard (GRS)

Ce e vechi devine nou: Resursele valoroase sunt economisite prin reutilizarea materialelor care au fost deja folosite. GRS permite identificarea și urmărirea completă a materialului reciclat utilizat în produs. Pe lângă întregul lanț de aprovizionare de la punctul de colectare până la sucursală, sunt verificate și criteriile sociale și ecologice.


Text And Image Section

Recycled Claim Standard (RCS)

Ce e vechi devine nou: Resursele valoroase sunt economisite prin reutilizarea materialelor care au fost deja folosite. RCS permite identificarea și urmărirea completă a materialului reciclat utilizat în produs.


Text And Image Section

În calitate de membru al programului Fur Free Retailer, nu folosim blană adevărată în produsele noastre. Articolele și ornamentele de blană pe care le oferim sunt realizate exclusiv din blană artificială de înaltă calitate.


Text And Image Section

Leather Working Group (LWG) este o organizație de tip membership și certifică tăbăcăriile care pot demonstra că procesele lor de producție a pielii sunt conforme cu cele mai bune practici de mediu - inclusiv reducerea la minimum a consumului de energie și apă. În plus, se evaluează transparența în lanțul de aprovizionare cu piele și se asigură faptul că retailerii pot lua decizii responsabile în aprovizionarea cu materii prime.


Text And Image Section

Blauer Engel este eticheta de mediu a Guvernului federal al Germaniei de 40 de ani. Independent și credibil, stabilește standarde exigente pentru produse și servicii ecologice. Blauer Engel este orientarea pentru achiziții sustenabile.


Text And Image Section

O decizie pentru protecția climei și dezvoltarea durabilă: Toate emisiile de CO2 care sunt inevitabile la fabricarea unui produs sunt compensate de proiecte recunoscute de protecție a climei. Pe site-ul www.climatepartner.com apare un număr de identificare specific produsului, care arată ce proiect climatic susții prin ceea ce alegi să cumperi.


Text And Image Section

Dope Dyed

Procesul de vopsire Dope-Dyed are loc în timpul procesului de filare a fibrei. Acest lucru crește rezistența culorii și protejează împotriva decolorării rapide.

În comparație cu procesul clasic de vopsire, se conservă și resurse naturale importante. Aceasta înseamnă un consum mai redus de apă, mai puține emisii de CO2 și mai puțin consum de energie.Text And Image Section

Cu ecoprint by CHT, către o amprentă ecologică pozitivă! Sistemul inovator de imprimare include soluții de imprimare pe bază de apă și culori special selectate pentru cele mai înalte standarde ecologice pe textil finit. ecoprint by CHT nu conține substanțe dăunătoare și, prin urmare, este inofensiv pentru oameni și mediu.

• Fără PVC și ftalați

• Ușor de întreținut

• Fin la atingere


Text And Image Section

Dăm o nouă viață ambalajelor

Alături de PreZero, divizia de mediu a grupului Schwarz, oferim o nouă viață ambalajelor vechi provenite din gospodării. Ca parte a strategiei noastre REset Plastic, susținem viziunea „mai puțin plastic, închiderea buclei”. Aceasta este modalitatea prin care conservăm resursele și contribuim la un viitor mai bun.