Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Ce înseamnă un stil de viață BIO

Ce înseamnă un stil de viață BIO

Atunci când îți dorești un stil de viață mai sănătos și crezi că este timpul să fii mai prietenos cu mediu, acela este momentul în care te îndrepți către un stil de viață Bio.


A fi prietenos cu mediul nu înseamnă doar să nu lași apa să curgă atunci când te speli pe dinți sau să duci sticlele la reciclat. Aceste lucruri au o importanță enormă, dar fiecare acțiune a noastră, oricât de neînsemnată ar putea să pară, poate conduce la un Pământ mai sănătos și către un stil de viață mai sănătos.


Alimentele bio, indiferent că sunt de origine vegetală sau animală, sunt produse fără ajutorul substanțelor chimice, fără organisme modificate genetic sau antibiotice. Ele sunt produse având grijă de mediul înconjurător și alegându-le, îți arăți grija față de planetă. Mai mult decât atât, consumul de alimente Bio reduce expunerea la pesticide și bacterii rezistente la antibiotice.


Chiar dacă varietatea produselor Bio crește pe rafturile magazinelor, schimbările radicale la nivelul alimentației sunt greu de produs. Un stil de viață Bio implică dorință, determinare, dar și o doză de inventivitate. Și chiar dacă nu reușești să folosești doar ingrediente Bio în mâncărurile pe care le prepari, ai putea totuși să alegi produse care prin certificările lor te asigură că protecția mediului a fost luată în considerare. Spre exemplu cacao, cafea, ceai ori produse care conțin aceste ingrediente și care sunt certificate UTZ, Rainforest Alliance sau Fairtrade sau pește și fructe de mare certificate ASC ori MSC.