Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Bio pentru bebelușul tău

Orice părinte își dorește să îi ofere copilului său tot ce este mai bun, iar alimentația bebelușului nu este o excepție. Odată ce micuțul ajunge la etapa de diversificare a mâncării, opțiunile sunt destul de variate, iar pe lângă categoriile de alimente care pot intra în alimentația bebelușului tău, poți lua în considerare varianta de a alege produse Bio.


Atunci când treci de la lapte la alimente solide, este bine ca pasul să nu fie unul prea mare. Cu siguranță că alimentele solide trebuie pasate, iar pentru început acestea vor fi legume. Recomandat este să începi cu un sigur tip de legumă la aceeași masă. Morcovii sunt printre cele mai populare legume pentru primele mese ale micuților, iar în magazinele Lidl poți găsi morcovi Bio, dar și alte legume potrivite pentru meniul bebelușilor.

Acestea sunt o opțiune mai sănătoasă pentru că au fost cultivate în condiții naturale, fără pesticide chimice sau fertilizatori artificiali. Mai mult decât atât, fructele și legumele Bio sunt crescute pe terenuri ce au fost ferite de orice tip de substanță chimică pe perioada ultimilor ani, iar producătorii au obligația să păstreze în scris evidența operațiunilor realizate zi de zi. Pentru produsele Bio, organismele modificate genetic și iradierile sunt interzise. Pe parcursul întregului proces de producție, începând de la cultivare, pentru fructele, legumele, dar și pentru cerealele Bio se folosesc doar substanțe naturale, ecologice.


Vor exista și situații în care îți va fi aproape imposibil să gătești pentru bebelușul tău. Poate nu ești acasă, poate sunteți la plimbare sau în concediu ori poate, pur și simplu, nu ai avut timp. În astfel de situații poți alege cu încredere mâncăruri gata preparate, piureuri sau iaurturi Bio din gama Lupilu. Acestea au fost create special pentru bebeluși și copii de vârstă mică, fiind o opțiune de alimentație completă și echilibrată.