Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

UNDE GĂSEȘTI CEL MAI BUN BURGER VEGAN?

UNDE GĂSEȘTI CEL MAI BUN BURGER VEGAN?

Răspunsul la această întrebare nu este simplu și mulți vegetarieni și vegani sunt încă în căutarea acelui burger care să reușească să îi dea pe spate. Adevărul este că totul depinde de gust și că până când nu ai încercat mai multe variante, nu poți fi sigur că l-ai găsit pe cel mai bun.


Dar care sunt variantele pentru vegetarieni sau vegani?


Restaurante


Pentru că burgerul este considerat o mâncare fast food, restaurantele de acest timp au început să găsească alternative pentru clienții lor care nu consumă carne. Mai mult decât atât, și restaurantele obișnuite oferă variante pentru vegetarieni și vegani. Dacă le-ai încercat pe acestea și nu ți-ai găsit favoritul, e timpul să ne îndreptăm către alte variante.


Magazine


În magazinele Lidl, spre exemplu, poți găsi diverse variante de veggie burger. Sub brandurile Vemondo și Next Level Meat poți găsi mai multe tipuri de burgeri pentru vegetarieni sau vegani. Unii au forma chiftelei pentru burger, iar alții îți dau șansa să îi modelezi chiar tu pentru că au aspect de carne tocată, deși nu conțin niciun ingredient de origine animală. Burgerii Vemondo sunt potriviți pentru vegetarieni pentru că au și brânzeturi în compoziție, în timp ce burgerii Next Level Meat pot fi consumați cu încredere și de către vegani, ei fiind obținuți fără a contribui la accelerarea schimbărilor climatice.


Pe acești burgeri nu îi găsești mereu în magazin, ci numai în anumite săptămâni, iar dacă vrei să afli când să vii să îi cumperi, abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele.Tot în magazinele Lidl, mai ales atunci când este săptămâna produselor în stil grecesc, poți găsi brânză halloumi. Aceasta poate fi folosită ca o alternativă la carne și în combinație cu chifla pufoasă, sosuri și legume, dă naștere unui burger foarte gustos ce trebuie încercat măcar o dată.


Rețete pentru acasă


Există foarte multe rețete de burger vegetarian sau vegan. Practic, orice chiftea din legume (sfeclă, dovlecei, cartofi), din fasole, mazăre sau quinoa poate fi folosită pentru burgeri dacă are dimensiunea potrivită. Dacă îți place să gătești, probabil că ai încercat deja câteva dintre aceste variante, iar dacă nu ai gustat până acum burgerul din cartofi dulci, ai putea să îi dai o șansă pentru că rețeta te așteaptă mai jos.

Încearcă rețeta de Burgeri cu cartofi dulci