Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

CE ESTE UN COCOSGURT?

CE ESTE UN COCOSGURT?

Dacă ești vegan, răspunsul la această întrebare s-ar putea să te intereseze foarte mult. Și nici măcar nu este greu de intuit. Așa cum poate bănuiai, cocosgurtul este un iaurt cu lapte de cocos, iar partea bună pentru orice vegan este că nu conține ingrediente de origine animală.


cocos + yoghurt (iaurt) = cocosgurt


Cocosgurtul are o consistență asemănătoare cu cea a unui iaurt cremos, dar nu are în compoziție lactate, ceea ce îl face potrivit și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Iaurtul din lapte de cocos poate fi privit ca o alternativă la iaurtul clasic, dar, pentru că este foarte gustos, poate fi pur și simplu un nou desert și pentru cei care nu încearcă să evite lactatele.


Dacă de când ai trecut la dieta vegană îți lipsește micul dejun cu iaurt și cereale sau cu iaurt și fructe, atunci cocosgurtul s-ar putea să ocupe o poziție importantă pe lista ta de cumpărături. Cocosgurtul este disponibil în varianta simplă, dar și cu fructe, iar tu le poți încerca pe toate pentru a-ți alege favoritul.


Cocosgurtul nu este singura alternativă vegană la lactate. Poți încerca și produse ce se aseamănă cu laptele, dar care nu au ingrediente de origine animală. Încearcă băuturile din cocos, migdale sau soia și nu uita că tofu poate fi un bun înlocuitor pentru brânză.