Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

CUM SĂ PREGĂTEȘTI ÎNGHEȚATĂ VEGANĂ LA TINE ACASĂ

CUM SĂ PREGĂTEȘTI ÎNGHEȚATĂ VEGANĂ LA TINE ACASĂ

Atunci când ești vegan, nu înseamnă că trebuie să renunți la toate deserturile tale preferate ce au în compoziție ouă sau lactate. Există întotdeauna alternative, iar înghețata vegană este chiar foarte ușor de preparat acasă.


Principalul ingredient pentru înghețata vegană, cel care va da o consistență mai cremoasă și mai densă înghețatei, este un fruct: banana. Este foarte important ca bananele să fie foarte bine coapte, iar apoi tăiate în felii pentru a fi mai ușor de transformat într-o pastă. Poți chiar să pui bananele coapte și feliate la congelator pe măsură ce acestea se coc, treptat, pe parcursul mai multor zile sau săptămâni, iar atunci când consideri că ai cantitatea suficientă, poți începe să prepari înghețata.


Celelalte ingrediente de care ai nevoie sunt fructele de pădure, iar aici poți alege ce îți place. Poate că preferi afinele, căpșunile, zmeura sau coacăzele. Le poți cumpăra proaspete pentru a le pune la congelator sau poți cumpăra un amestec de fructe de pădure congelate. Indiferent ce fructe de pădure alegi, asigură-te că atât ele, cât și bananele au stat cel puțin 3 ore la congelator, înainte să le pui în blender.


Pentru început poți folosi 2 banane și 100-125 g de fructe de pădure. Dacă vrei mai multă înghețată, pur și simplu dublează sau triplează cantitatea. Poți, de asemenea, să adaugi cacao sau vanilie pentru a da o aromă mai intensă înghețatei tale. Dacă știi că preferi deserturile foarte dulci, atunci poți adăuga și un îndulcitor, după preferință, pentru ca înghețata să fie cu adevărat pe placul tău.


O modalitate mai ușoară de a prepara înghețata acasă ar fi să folosești un aparat de făcut înghețată sau de făcut sorbet.


Abonează-te la newsletter, fii la curent cu toate ofertele noastre și nu rata aceste aparate atât de utile în bucătăriile iubitorilor de înghețată.