Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

PASTE ALLA VEGETARIANA

PASTE ALLA VEGETARIANA

Pastele sunt o soluție simplă și rapidă pentru un prânz gustos, iar vegetarienii se pot bucura din plin de ele. Pastele proaspete conțin în general ouă și nu pot fi consumate de vegani, dar celelalte tipuri de paste uscate pot fi consumate de către aceștia, iar pentru a elimina orice fel de dubii în privința lor, este suficient să arunci un ochi peste ingredientele trecute pe ambalaj.


Deși majoritatea pastelor din comerț pot fi consumate atât de vegani, cât și de vegetarieni, lucrurile se complică pentru că pastele nu pot fi consumate fără a avea alături cel puțin un sos sau alte ingrediente care să le completeze și potențeze gustul. Cea mai simplă variantă este să prepari rapid un sos de roșii cu ceapă sau usturoi sau să adaugi in sos pesto. Atunci când nu ai timp suficient, poți apela la variantele de sosuri gata preparate care nu trebuie decât adăugate peste paste după ce acestea au fost fierte și scurse de apă.


Una dintre problemele cu care se confruntă vegetarienii și veganii este dorința de diversitate, așa că dacă pregătești paste destul de frecvent, este posibil să-ți dorești să încerci ceva nou. În plus, unele rețete faimoase de paste ce sunt foarte îndrăgite conțin carne, dar cum ai putea să le adaptezi?


Ți-am pregătit mai jos o serie de rețete de paste pe care trebuie să le încerci, fie că vrei să vezi cum ar fi pastele carbonara în variantă vegetariană sau că vrei să încerci diverse combinații de legume alături de paste. Iar dacă vrei să transformi rețetele de mai jos în unele potrivite pentru vegani, nu trebuie decât să renunți la parmezan.