Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

DECORAȚIUNI CU DRAGOSTE

De Dragobete, cei care se iubesc obișnuiesc să marcheze prin surprize și declarații sărbătoarea românească a dragostei. Și, pentru că acum nu mai sunteți doi adolescenți, ci doi părinți; și, pentru că dragostea voastră nu se mai împarte numai la doi ci la trei sau poate chiar patru; și, pentru că sentimentele voastre sunt acum mai complexe, atunci și micile daruri pe care vi le faceți unul celuilalt se cer a fi... mai altfel. Oricât de mic ar fi, un dar făcut din suflet, la care au contribuit și două mânuțe mici, capătă imediat o mare valoare sentimentală. Așa că haideți să ne suflecăm mânecile și, cu ajutorul celui mic, să ne apucăm de treabă și să născocim, pentru perechea din viața noastră, lucruri care să-i meargă direct la inimă.Bomboane personalizate


Aveți nevoie de:

O cutie cu bomboane de ciocolată, 2-3 tablete de ciocolată albă, un săculeț de silicon pentru decorare.


Cum se procedează:

O simplă cutie de bomboane ar fi un cadou banal, nu-i așa? Nu și dacă îl personalizați. Desfaceți cutia de bomboane cu grijă, așa încât, după ce terminați treaba, să o puteți asambla fără să fie evident că s-a umblat la conținut. Puneți ciocolata albă la topit în bain marie, iar când aceasta a devenit moale, umpleți săculețul. Scrieți pe fiecare bomboană câte o literă cu ciocolată albă, așa încât să formați numele celei sau celui care se va bucura de acest dar. Dar nu neapărat numele! Puteți scrie orice doriți. Pentru că micuțul încă nu știe să scrie, contribuția lui va fi alta: după împachetarea cutiei de bomboane în hârtie albă (de preferință), puneți-i tempera roșie pe palmă și lăsați-l să-și pună amprenta pe cutie. Legați cu panglică roșie cutia și cadoul e gata!
Inimioare – talisman


Aveți nevoie de:

Carton gros, aracet/lipici, lână roșie.


Cum se procedează:

Decupează dintr-un carton mai gros două inimioare, una mai mare și una mai mică. Pune adeziv (aracet sau lipici) pe una dintre fețe înfășoară lâna roșie pe carton – nu doar orizontal sau doar vertical, ci în toate direcțiile. Nu faceți economie la lână, înfășurați până când inimioara capătă volum. Lipiți capătul când ați terminat. După ce ați îmbrăcat ambele cartoane, legați de fiecare inimioară câte un fir de lână, dar de lungimi diferite. Apoi legați cele două fire între ele, la capăt. Celui mic îi revine sarcina să înmâneze cadoul. Acest talisman poate fi agățat în mașină, așa încât mami/tati să știe că sunteți în permanență cu ea/el.
Diplomă de merit


Aveți nevoie de:

Carton lucios A4, marker, tempera, bețișoare pentru urechi cu opritor, Lupilu


Cum se procedează:

Creează o diplomă pentru el/ea, pe care să i-o acorzi pe 24 februarie pentru meritele deosebite pe care le are și care vor fi înscrise pe diplomă. De partea artistică lasă-l pe cel mic să se ocupe, tu doar arată-i cum să... ștampileze buline multicolore pe marginea cartonului, de jur împrejur, folosind bețișoarele de urechi și tempera. Se va murdări pe mâini, inevitabil - face parte din farmecul și distracția pregătirii!Aranjament floral tip ikebana


Aveți nevoie de:

Flori naturale, un recipient dreptunghiular din sticlă sau plastic, un burete de baie pentru copii.


Cum se procedează

De acord, „ikebana” sună complicat, însă totul este mult mai simplu decât pare. Folosește mai multe tipuri de flori, și taie codițele la diferite lungimi, pentru a obține „un joc” de înălțimi. Plasează buretele pe fundul recipientului și înfige în el tulpinile florilor. Toarnă apă până acoperi buretele. Dacă recipientul este din sticlă transparentă și nu vrei să se vadă buretele-suport, îmbracă-l într-un material de tip tull și leagă-l cu o panglică. Sau vopsește-l cu spray.

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului