Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Ce trebuie să știi dacă organizezi o petrecere la piscină

În principiu, în funcție de vârstă, copiii au gusturi diferite cu privire la cum trebuie să fie petrecerea lor aniversară. Dacă piciul tău este născut vara, anul acesta îl poți surprinde cu o petrecere la piscină! Despre acesta variantă puteți fi aproape siguri că îi va aduce o mare bucurie.


Indiferent de vârsta pe care o are cel mic – sigur, nu chiar foarte, foarte mic – o bălăceală îl va încânta. Pentru voi va fi puțin mai dificil, pentru că ca trebui să adaptați o serie de aspecte, iar la acestea se adaugă o și mai mare responsabilitate față de securitatea invitaților. Tocmai de aceea, o petrecere la piscină va fi una la care, în mod obligatoriu, vor participa și părinții micilor invitați. Mai ales dacă este vorba despre o piscină adevărată. Există, desigur, și varianta unei piscine gonflabile, montate în grădină, caz în care lucrurile pot fi ținute sub control mai ușor.


Dacă alegeți o piscină privată, interesați-vă dacă există și personal pentru supravegherea celor miciDacă exista, cu atât mai bine – aveți întăriri. De asemenea, este bine să aflați dacă există și bazin pentru copii, de mică adâncime, pentru că este foarte important.


În cazul în care petrecerea are loc într-o grădină în care a fost montată o piscină gonflabilă, lucrurile sunt mult mai simple. După ce ai întocmit lista participanților la aniversarea micuțului, lansează invitațiile – este obligatoriu să anunți că este vorba despre o petrecere...scăldată în apă. Nu încercați să faci să fie o surpriză, pentru că există riscul ca ea să fie nu neapărat neplăcută, ci mai degrabă nepotrivită pentru unii dintre copii, din motive pe care doar parinții le știu, inclusiv de ordin medical. Sau să nu existe niciun motiv serios, ci doar să nu fie neapărat pe placul părinților. Anunțând invitații că este vorba despre o petrecere la piscină, menționați și că ținuta obligatorie este costumul de baie. Chiar dacă se subînțelege.


Va trebui să vă ocupați de prosoape și șezlonguri. La fel și de mingi, colace sau aripioare pentru înot, dacă este cazul. Chiar dacă petrecerea are loc dimineața, până în ora 11:00, sau după-amiaza, după ora 16:00, când soarele se mai domolește, în responsabilitatea ta intră și asigurarea loțiunilor de protecție solară pentru micii petrecăreți. Bazează-te cu încredere pe Cien Sun - Spray de protecție solară pentru copii cu SPF 50. Reține și că va trebui să le asiguri participanților la petrecere și produse de igienă (șampon, gel de duș) pe care să le poată folosi, dacă doresc, la sfârșitul petrecerii.


În ceea ce privește preparatele servite, este bine ca acestea să fie unele ușoare. Sub nicio formă nu le veți oferi copiilor alimente perisabile precum cele care conțin maioneză, mezeluri sau icre. Nici prăjiturile cu cremă pe bază de unt nu sunt o alegere potrivită. Pizza, carnea de pui la grătar, frigăruile, buletele de cașcaval sau chifteluțele (coapte în cuptor, nu prăjite!), salatele și fructele sunt cele mai bune alegeri. Pentru hidratare, pune la dispoziție invitaților limonade preparate cu miere, lămâie și diverse alte fructe sau fresh-uri. Și multă apă, dar nu rece.


Cât despre așteptatul moment al tortului, anotimpul îți permite să servești unul pe care cei mici îl vor adora: de înghețată! Vă dorim o super-petrecere!

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului