Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

IDEI DE ÎNCROPIT LA MINUT UN COSTUM DE HALLOWEEN

Înspăimântătoarele petreceri de Halloween aproape că bat la ușă. Bat la ușă?! Nu te speria, este doar o seară de distracție pe cinste, cu foarte, foarte multe bomboane. Nu o fi ea petrecere neaoșă, românească, dar ce mai contează dacă cei mici o așteaptă și se bucură de ea... Să fim sinceri, și pe noi, adulții, ne amuză.


Pentru noaptea grozăviilor, întrecerea cea mare se dă între... costume. Al cui este mai original și mai înfricoșător. Și să nu fie același de anul trecut, pentru că devine plictisitor. Fie că vrei să îi achiziționezi unul nou, fie că dorești să îi confecționezi unul, implicându-l pe cel mic astfel într-un mini work-shop, soluții sunt foarte multe. Până să dai repede fuga la raionul cu costume și accesorii de Halloween, uite cum poți improviza un costum. Nu știi cu ce? Cu ceea ce ai prin casă și cu câteva accesorii ieftine, îi poți face piciului un costum de invidiat. Toată treaba stă în fantezia și îndemânarea ta. Nu ai nici una, nici cealaltă? Nu-i bai! Îți dăm noi câteva idei. Să vezi cât de simplu poate fi!


Liliacul singuratic


Practic ai nevoie doar de o pereche de colanți negri, espadrile sau adidași tot negri și un hanorac, de asemenea, negru. Costumul se poartă cu gluga trasă pe cap, pentru că pe ea vei aplica două urechi maaaari, confecționate din carton colorat în negru. Aripile sunt piesa de rezistență a costumului, care vor întregi aspectul de liliac. Știi ce îți trebuie pentru ele? O umbrelă neagră. Taie jumătate din ea, cu tot cu spițe, și atașează pe interiorul mâinilor, lipit de hanorac, continuându-se pe laterala trunchiului. Dacă vrei să îi desenezi copilului și mustăți, cu creion dermatograf sau poți folosi culori faciale, pe care le găsești la Lidl, și să îi colorezi și vârful nasului, e perfect!


Pisicuța neagră


Aceasta este varianta pentru fetițe a costumului Liliacului singuratic. Adică este tot neagră, în întregime. Așadar, colanți și balerini negri, body și mănuși negre. Ar fi grozav dacă ai putea să îi confecționezi și un tutu din voal sau organza neagră, în mai multe straturi, pe elastic în talie. Și o coadă atașată la spate. Pentru urechiușe este foarte simplu, găsești bentițe din plastic exact cu urechiușe și sunt foarte ieftine. Machiajul, desigur, este indispensabil. Tot cu creion dermatograf negru. Te pricepi să îi faci și „ochi de pisică”? Ori, pentru mai mult mister, poți achiziționa o mască de pisică, de la Lidl. Grozav!


Scafandrul curajos


Nu e un costum chiar înfricoșător, dar e tare amuzant, mai ales dacă este vorba de un pici mai... rotofei. Îl poți îmbrăca într-un trening (dar să fie uni, fără imprimeuri), iar pe cap îi pui o pereche de ochelari de intrat în apă, de înotător. Scafandru fără butelii de oxigen nici nu există! Imediat rezolvăm! Cum? Cu două pet-uri de doi litri, goale. Vopsește-le în albastru, lipește-le între ele, și atașează-le două bucăți de sfoară, ca la rucsac, pentru a fi ținute în spate de pici. Dacă ai și o bucată de furtun care să iasă din sticlă, personajul va fi cu atât mai convingător!


Bombonica


Toată lumea oferă colindătorilor, de Halloween, bomboane. De ce n-ar fi chiar fetița ta o bombonică? Un tutu din voal roz, înfoiat, și un body alb pe care lipești pompoane din pluș de toate culorile. Gata costumația!


Clovnul vesel


Recuzita acestui personaj este chiar cea mai ieftină dintre toate. Îți trebuie o bluză cu dungi orizontale multicolore (dar nu neapărat!), o fundă supradimensionată de pus la gât, un „nas” din burete roșu și... un păr tapat și ciufulit, așa încât să capete volum. (Dacă ai o perucă, va fi de senzație!) Sacrifică puțin din creionul tău de buze și rujul acela roșu cu care faci furori și desenează-i clovnului tău preferat o gură mare, mare de tot.


Distracție plăcută și spor la cules dulciuri!

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului