Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Tutti frutti funny party

Copilul tău este născut vara și urmează să-i organizezi petrecerea de aniversare? Super! Și chiar dacă n-ar fi ziua lui, tot ai putea da o petrecere plină de culoare, de veselie și de vitamine. Dintre câte tematici există, una care să se „învârtească” în jurul fructelor ar fi cea mai potrivită. Nu de alta, dar bogăția de fructe a acestui sezon nu trebuie ignorată ci, dimpotrivă, speculată. La maxim!


Locul de desfășurare ideal este în aer liber. În grădină. Nu este imposibil nici în casă, dar afară se vor putea bucura și de razele soarelui, și de apă, dacă este prea cald. O bălăceală în piscina gonflabilă sau o stropeală pe cinste ar face petrecerea mai funny decât îți imaginezi.


Așadar, pentru o asemenea petrecere ai nevoie, în primul rând, de fructe. Acestea vor fi nu doar tema, ci și baza meniului pe care îl vei servi celor mici. Nu e cazul să îți bati capul cu montarea de mese și scaune, ideea este ca puștii să alerge, să se joace, să se simtă bine. E perfect dacă inventezi un fel de „bar”. Adică o masă cât mai mare, pe care vei aduce preparatele. Vorba vine, pentru că în majoritate vor fi fructe în stare naturală.


Pompoane multicolore pentru decor


Nu uita să decorezi masa. Chiar și grădina. Foarte potrivite pentru această temă a petrecerii sunt pompoanele multicolore, mai ales că le poți confecționa împreună cu cei mici, din hârtie creponată. Alege culori calde, tari: galben-citron, orange, roșu-aprins, ciclam și verde-crud. Din hârtia creponată poți face pompoane de diverse mărimi. Chiar este indicat să nu fie egale ca măsură. Lipește-le pe o sfoară și fixeaz-o de jur-împrejurul mesei. Va atrage copiii ca un veritabil magnet. Atârnă pompoane și prin copaci. Dacă ai de gând să prelungești petrecerea până la lăsarea serii, montează și instalații luminoase.


Fructele proaspete, ingredientul principal


Pentru meniu îți sugerăm frigărui din cuburi de cașcaval și boabe de strugure, cuburi de pepene roșu și brânză de capră, cuburi de mere și nuci, salată asortată de fructe, brioșe cu cremă de lămâie, pandișpan cu vișine, caise sau piersici, spumă de căpșuni și muuulte cireșe. Orice fructe vei dori să le servești celor mici, găsești la Piața Lidl, având garanția prospețimii lor. Nu uita de înghețata de diverse fructe, servită asortat! Dacă ai de gând să faci tort, indiferent ce compoziție alegi, decorul musai va fi cu fructe proaspete.


La capitolul băuturi răcoritoare, limonada stă la loc de cinste. Dacă ai și socată, este excelent! Ca și mod de servire ai două variante. Una ar fi să faci rost de un recipient mare de depozitare din sticlă, cu robinet sau dozator cu canea. Pentru ca atracția să fie și mai mare, inclusiv din punct de vedere vizual, pune în limonadă felii de lămâie, jumătăți de căpșuni și frunze de mentă. Copiii vor fi încântați să se servească singuri, în paharele pe care o să le pui la dispoziție. Cealaltă variantă ar fi să le pui la dispoziție sticluțe cu capac și pai fixat în acesta, deja umplute. Cumpără paie de toate culorile, din hârtie. De asemenea, în fiecare sticluță pune o cireașă, o căpșună sau o felie de nectarină.


Pâna la micile detalii...


Pentru că vara este cel mai colorat anotimp, așa trebuie să fie și petrecerea. Pe lângă pompoanele care vor atrage toate privirile și vor reprezenta centrul de interes, mai poți crea ceva. Cumpără farfurii de hârtie, de unică folosință, roșii, în care cei mici să se servească. Cu ajutorul unui marker negru, desenează pe marginile acestora semințe, ca și cum farfuria ar fi o felie de pepene roșu. Amuzant, nu-i așa? Sigur, noi mai avem și alte idei, dar aceasta este cel mai simplu și mai rapid de realizat. Ca să rămână mai mult timp pentru distracție!

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului