Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Scurt concediu cu burtică: De ce să-l planifici și cum găsești cele mai bune destinații

Adeseori nu este deloc ușor să te bucuri de sarcină în liniște. Îndoieli, mici dureri și multe lucruri organizatorice însoțesc această perioadă. O schimbare este acum exact lucrul de care ai nevoie, ca să conștientizezi mai bine schimbările care apar și să te bucuri de sarcină.


Planifică-ți mini-concediul la începutul sarcinii, pentru că timpul trece în zbor și familia ta se va mări în curând. În timpul scurtului concediu pentru gravide, așa-numitului „babymoon”, poți respira adânc cu partenerul tău, înainte să înceapă perioada agitată și minunată în care sunteți părinți.


Zborul cu bebelușul în burtă – O mică provocare


Un criteriu important pentru un astfel de concediu este o conexiune bună de zbor sau mai de grabă un zbor direct. Călătoriile lungi nu sunt plăcute când ești gravidă. Adeseori ți se umflă picioarele din cauză că stai prea mult așezată. Dar călătoriile când ești gravidă îți pot aduce și alte provocări: perioade lungi de așteptare, mâncare nouă cu care nu ești obișnuită și un loc necunoscut.


Când cumperi biletul de avion, nu uita să te interesezi, până la a câta săptămână de sarcină ai voie să zbori. Sunt linii aeriene care interzic accesul gravidelor începând cu săptămâna a 27-a. Regulile depind de fiecare linie aeriană în parte.


La munte, la mare sau un city break?


Dacă zborul cu avionul ți se pare prea stresant, poți alege o călătorie în țară, iar drumul până la destinație îl poți parcurge cu mașina sau cu trenul. O idee bună pentru concediul tău este un amestec de mișcare și odihnă, aer curat și natură. Deosebit de potrivite sunt hotelurile cu ofertă Spa de la munte. Dacă vrei să mergi la mare, asigură-te că nu alegi o perioadă foarte călduroasă și aglomerată.

Atunci când mergi într-un city break, bucură-te de plimbări, dar nu te extenua încercând să parcurgi o porțiune cât mai pare a orașului pe jos. Nu încerca să-ți faci planuri foarte precise și savurează aceste momente în care poți face ce vrei. Data viitoare când vei merge în concediu, cel mai probabil va trebui să ții cont de cel mai apropiat loc în care poți schimba scutecele celui mic, de locuri de joacă ș.a.m.d.

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului