Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Petreceri din... senin

Dacă nouă, părinților, ne plac petrecerile, de copii ce să mai zicem?! Și, dacă nici acum nu o mai fi timpul potrivit pentru ele... atunci când? De altfel, pentru petreceri este întotdeauna timpul potrivit. Doar că acum pot avea loc în aer liber.


Chiar dacă nu ai niciun motiv de petrecere – nu este nici aniversarea, nici onomastica celui mic – nu te reține nimic să organizezi una. Alegi o temă care să fie pe placul copiilor și te pui pe treabă. Nu te gândi la mari cheltuieli, că nu este cazul. Te ajutăm să dai o petrecere cu buget redus. Copiii nu sunt pretențioși, nu îi interesează preparatele sofisticate. Chiar deloc. Pe ei îi bucură să fie împreună și să se joace. Deci, iată câteva idei.


În căutarea comorilor


Iată o temă distractivă și dinamică. Cei mici nu doar că își vor pune imaginația la treabă, dar vor face și exercițiul perseverenței și al competiției. Pe lângă mișcare, bineînțeles!


Ascunde prin grădină, mai la vedere, dar și în locuri mai greu de dibuit, diverse obiecte. Dacă, să zicem, aveți prea multe jucării și oricum voiai să le oferi cuiva, atunci pune-le la bătaie, pe principiul „ce-am găsit, al meu să fie!”. Le poți ascunde prin tufele din grădină, sub diverse obiecte plasate strategic sau chiar agățate în copaci. Sigur vei mai găsi tu și alte locuri! Dacă nu ai jucării, poți ascunde orice alte obiecte ai prin casă, de la linguri și lingurițe la mărgele, brățări și cercei fără valoare.


Anunță echipa de căutători, înainte de a da startul, câte obiecte așteaptă să fie descoperite. Nu de alta, dar să știi și tu la final dacă a mai rămas ceva ascuns, care nu a fost găsit. Dotează fiecare căutător cu o cutie în care să-și depoziteze comorile. Scrie numele fiecăruia pe cutie, pentru a evita confuziile. Căutările se încheie atunci când toate obiectele au fost găsite.


Petrecere cu „stropitori”


Anunță-i pe cei mici că trebuie să se prezinte în costume de baie și să aibă la ei ochelari de soare, pentru că va fi... ca la mare. Sigur, mare nu ai, nici măcar piscină, dar niște pet-uri de 500 ml se găsesc, nu? Cu un cui încins faci găuri în dopuri, umpli sticlele cu apă și asta-i tot. Îi lași să se stropească pentru că nu are ce să li se întâmple rău. Și te ocupi de realimentarea „stropitorilor”, da?!


Vrei să pară chiar ca pe plajă? Așează prosoape colorate pentru fiecare pici, pe care să stea ca să se mai și usuce. Pune-le la dispoziție și baloane colorate, să joace volei. Ca pe plajă...


La circ!


Cum nici în circurile adevărate nu mai este voie să fie folosite animale, poți organiza acasă o petrecere cu această temă. Ai nevoie de șepci, eșarfe și pălării colorate (caută bine prin casă, sigur ai!), un set de culori pentru pictură pe față, panglici, mingiuțe etc... Ajută-i la machiaj pe cei care își doresc să fie clovni, leagă panglici la capetele de bețe pentru acrobați și oferă-le mingiuțe magicienilor sau celor care vor să facă jonglerii. Voi, adulții, veți fi publicul. Arătați-vă încântarea și aplaudați-i pentru prestațiile lor!


Ce servești


Cum spuneam, nu e nevoie să faci mari pregătiri, mai ales dacă petrecerea nu durează mai mult de două, maximum trei ore. Sunt perfecte tartinele sau bucățele de plăcintă de casă, fructele de sezon, limonada și înghețata.


Super-truc: pune la congelator Bio iaurt cu mere, banane si afine de la Lupilu si servește-l ca înghețată. Este foarte sănătos!

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului