Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Cele mai frumoase destinații din țară și Europa pentru vacanțe de iarnă cu cei mici

Este adevărat, acum e cam târziu să mai faci rezervare pentru o vacanță de iarnă, așa, din scurt. Doar dacă te numeri printre curajoșii care pleacă în călătorie pe cont propriu, pe principiul deciziilor luate la fața locului. Dar informațiile pe care ți le oferim tot sunt bune, pentru că de luna viitoare deja poți începe să îți faci planuri și să cumperi o vacanță pentru iarna viitoare. Am făcut pentru tine un top al celor mai frumoase destinații din țară și din Europa, unde să mergi cu copiii, și de unde să vă întoarceți toți cu amintiri de neuitat.


Hotelul de gheață de la Bâlea Lac


Categoric cea mai inedită și căutată destinație de iarnă din țara noastră, hotelul de gheață de la Bâlea Lac este mai mult decât un hotel. În fiecare an cu o altă tematică, având camere construite cu măiestrie de artist, hotelul și igluurile îi vor fascina pe copii. Cel mai probabil că majoritatea turiștilor rezervă o singură noapte, doar pentru a trăi experiența. Memorabilă, de altfel.


Stațiunea Arieșeni, județul Alba


Îți este dor de zăpada care ne cam ocolește de câțiva ani? În Țara Moților, la Arieșeni, ai toate șansele să te întâlnești cu ea până către primăvară. Este un loc perfect pentru practicarea sporturilor de iarnă: snowboarding, săniuș, schi. Stațiunea are două pârtii, dotate cu instalație de teleski. Dacă nu sunteți mari amatori de astfel de aventuri, puteți vizita Ghețarul de la Scărișoara, Peștera Urșilor sau Cascada Vârciog. Iar dacă mergeți în luna februarie, prindeți în plin „Serbările Zăpezii”, un eveniment anual plin de sunet, culoare și gust. În afara concertelor și focurilor de artificii vă veți putea înfrupta din bunătățile tradiționale ale zonei, despre care veți povesti pentru multă vreme.


Stațiunea Vatra Dornei, județul Suceava


Adevărată Perlă a Bucovinei, cu priveliști încântătoare și multiple posibilități de agrement, cu Serbări ale Zăpezii devenite tradiționale, Vatra Dornei este o destinație de iarnă apreciată în mod special de iubitorii sporturilor de sezon și nu numai de ei.


Salzburg, Austria


Cu fascinantele sale peisaje și cu un obiectiv turistic atât de important precum casa în care s-a născut marele compozitor Wolfgang Amadeus Mozart, cu o mulțime de monumente istorice și concerte tematice, orășelul austriac rupt parcă din basme stă în fruntea topului destinațiilor europene.


Veneția, Italia


Chiar dacă aici nu se vor putea practica sporturi de iarnă, Veneția este o alegere excelentă pentru luna februarie pentru că este luna în care între 8 și 25 are loc celebrul carnaval. Paradele de măști și costume nu numai că sunt impresionante, dar la ele pot participa chiar și turiștii. Contra unor sume mai mari sau mai mici, în funcție de materialele alese, croitorii din Veneția confecționează aproape pe loc costume pentru doritori.


Copenhaga, Danemarca


Poveștile lui Hans Christian Andersen sunt parte a copilăriei tale? Îi poți oferi copilului tău o vacanță în orașul îndrăgitului scriitor. Atracții turistice pe gustul celor mari sunt suficiente, dar celui mic oferă-i neapărat o seară de neuitat în parcul de distracții Tivoli, din inima orașului.

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului