Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Pregătiri pentru Halloween

Unii suntem amuzați, iar alții indignați de preluarea unei sărbători care nu ne aparține: Halloween. Dar cum nu este petrecerea noastră, ci a copiilor, de ce nu i-am lăsa să se distreze? Așa că haideți să nu mai fim cârcotași, ci mai bine să organizăm una pe cinste. Nu suntem noi fericiți când ne vedem copiii fericiți? Păi vedeți?!


Invită câțiva prieteni ai celui mic la petrecerea voastră tematică. Anunță-i că este vorba despre o petrecere de Halloween, să nu creadă că e o aniversare și să vină cu daruri pentru sărbătorit/ă - este bine să știe și pentru a veni costumați în diverse personaje. Poate că ar fi mai bine să vorbești cu părinții invitaților, ce costum va purta fiecare, pentru a nu exista situații în care toți copiii sunt vrăjitori, de exemplu. Pentru a evita discuții între cei mici, bine ar fi să nici nu existe două costumații ale aceluiași personaj. Dacă se poate... :)


Un decor... înfricoșător


Decorarea casei – sau a încăperii în care va avea loc petrecerea – este sarcina ta, de gazdă. Îți oferim doar câteva sugestii, cât să-ți aprindă imaginația și să născocești și tu altele. Poate chiar mai... înfricoșătoare decât ale noastre.


  • Lipește pe geamuri fire de ață care să sugereze pânze de păianjen;
  • Confecționează din baloane de culoare portocalie o arcadă. Pe ele poți desena cu marker negru păianjeni;
  • Poți face păianjeni din baloane de culoare neagră: unul mic va fi capul, iar unul mare va fi corpul. Pentru picioare poți folosi fâșii de carton colorat negru;
  • Cumpără câteva baloane cu heliu și pune peste ele bucăți de pânză albă cărora le-ai cusut câte doi nasturi pe post de ochi; pune pânza pe balon și vei obține fantome simpatice.


Costumaaa-rea!


Nu este neapărat nevoie să cumperi un costum pentru cel mic. Improvizează! De exemplu, pentru un costum de ninja ai nevoie de o pereche de pantaloni negri, o bluză cu mâneci lungi, tot neagră, o căciulă neagră, mănuși fără degete și panglici late, roșii. Fetița vrea să fie vrăjitoare? E simplu: o bluză neagră de-a ta, lungă cât să-i stea ca o rochie până la pământ, un pulover negru tot lung, balerini negri și o pălărie neagră, cu boruri largi.


Rele, dar bune


Și gustările de la petrecere vor fi, desigur, tematice:


  • Coace saleuri decupate în formă de os;
  • Pune pe platou grămăjoare de piure în formă de piramidă și montează-le ochi din mazăre; veritabile stafii comestibile, nu-i așa? Lângă ele, pe un alt platou în care ai turnat sos de roșii sau ketchup, „aruncă” niște ciocănele de pui făcute pe grătar sau la cuptor;
  • Pregătește brioșe cu ciocolată, găurește-le și introdu în spațiile realizate râme din jeleu. Punem pariu că le vor devora?

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului