Lidl RO - meriți să fii surprins.
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Ce să-i dăruiești ca să-l... nimerești

Copil sau adult, tuturor ne place să primim cadouri. În cazul celor mici pare destul de ușor să alegem daruri, pentru că preferințele lor sunt mai... generale. Știm că băieții se bucură dacă le sunt oferite mașinuțe, iar fetele sunt încântate de păpuși, și cu toții de dulciuri. Doar că nu le poți oferi la nesfârșit aceleași daruri, de parcă nu ți-ar funcționa imaginația.


Pasiuni și aptitudini


Pe măsură ce copiii cresc, încep să iasă la iveală unele pasiuni, înclinații sau reale aptitudini pe care eventual le au. Și-atunci, ar fi grozav să poți alege un cadou care să i se potrivească din acest punct de vedere. Este suficient să observi și să afli ce anume pare să îl intereseze pe copil în mod special și să ții cont de înclinația lui atunci când alegi cadoul. Garantat că bucuria lui va fi mai mare decât te-ai putea aștepta.


  • Pentru un puști pasionat de călătorii și în mod evident interesat de geografie, un glob pământesc sau un atlas este o alegere numai bună. Oricare dintre cele două este un instrument cu ajutorul căruia va putea afla o mulțime de lucruri și va putea da frâu liber imaginației, călătorind oriunde în lume.
  • Pasionat de sport? În funcție de sportul preferat, un dar care să îl bucure pe cel mic poate fi o minge de fotbal sau baschet, o rachetă de tenis sau palete de ping-pong, role sau patine pentru gheață, trotinetă sau bicicletă. Bine primit este și echipamentul sportiv: un costum pentru gimnastică, patinaj sau ski, șort, tricou și jambiere, cască, genunchiere și cotiere.
  • E vorba despre o fetiță care se visează balerină? Oferă-i un tutu și vei vedea câtă bucurie îi poate aduce înfoiata fustiță din tull.


Personaje preferate și Curiozități


Vârsta copilăriei este vârsta idolilor și eroilor pe care cei mici încearcă să îi copieze cumva. Și nimic nu este mai plăcut, decât să îi aibă prin preajmă, chiar în camera lor. Așa că, dacă știi deja care sunt personajele preferate ale copilului, un kit cu autocolante înfățișându-i pe cei pe care îi admiră, este tot ce și-ar putea dori. Lasă-l să-și decoreze camera cum vrea. Cine știe ce talent de arhitect ascunde?


Copil creativ și talentat la desen? Îți garantez că niciodată nu va spune că are suficiente materiale pentru lucru. Așadar, pensule, culori, pânze sau chiar un șevalet vor fi pentru el cel mai potrivit cadou.


Curiozitatea unor copii cu privire la lumea înconjurătoare pare a nu avea limite. Este păcat să nu le fie satisfăcută. Ce zici de un microscop? Sigur, nu unul adevărat, ar fi prea scump. Dar este un bun început și dacă primește unul „de jucărie”. Există diverse modele, cu diferite grade de complexitate. Alege-l pe cel pe care ți-l permiți. Micuțul cercetător se va bucura, oricum. Și tot pentru curioși, pentru cei înclinați către a cerceta, există și lupa, telescopul, ori binoclul.


Mulți puști, întrebați ce vor să se facă atunci când vor fi mari, răspund: „Doctor!”. Speculează momentul și oferă-i un joc educativ de cunoaștere a corpului uman. Poate că nu va ajunge neapărat medic, dar măcar se va pricepe la anatomie!

Și, în final, dacă ai în casă un pasionat de muzică, poți cerceta îndeaproape dacă nu cumva își dorește să încerce să cânte la un instrument. Poate chitară, poate vioară... Cine știe ce surprize îți oferă în viitor? Nu mai sta pe gânduri, ajută-l să se exprime muzical și oferă-i un astfel de cadou!

Descoperă gama completă de îngrijire a bebelușului